Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojenie suboru

Od: dodko* odpovědí: 7 změna:
dobry den chcem poposit o pomoc,stiahol som si z internetu xp czsp2 a prvy je v zlozke a ostatne s koncovkou iso ako to mam spojit aky je na to postup a ci sa to moze v total comandery alebo poradte dakujem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Co je ve složce?

ISO je image cdčka takže pomocí nera či ultra ico,alkohol nebo jiný vypalovací program zvol možunost vypálit z image souboru a dáš si to na cd. Slučovat total umí- stačí aby jsi najel na první a dal soubory/sloučit soubory

Tak tohle jsou odpovědi na tvé otázky ale co z toho jsi chtěl to fakt netušim

dodko*
hodnocení

ale ved ked kliknem v nere vypalit iso napise mi nepodporovany format kde robim chybu
dodko*
hodnocení

pri spojeni v total mi vypise nakonci ze nieje dostupny crc subor,a ked skombinuje ma to koncovku out-to mam napalit?
Jasně přidá ti to jinou koncovku,tu stačí přepsat aby to bylo klasické ISO. Hele já netušim co to tam máš z toho popisu to totiž vůbec jasné neni. Iso jde otevřít i nějakym pluginem v total commanderu tak že se do něj podíváš. Víc mě nenapadá co ti k tomu říct

aregon
doplnit odpověď
hodnocení

0x
skus to hodit cez virtualnu mechaniku tam ti to ukaze vsetko co sa skyva v tom subore potom si tam dodas co chces a vypalis na cd/DVD co budes chciet.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, v Nerovi musíš dát Rekordér > Vypálit image ...*cert*
Očekával bych, že pokud je to nějak rozdělené, že to má nějaký smysl ... třeba ta složka obsahuje jenom SN, nebo crack apod. ... Tedy něco, co by se instalovalo.
Pokud bys to přesto z nějakého důvodu chtěl spojovat, pak bys potřeboval někam rozbalit ty *.iso (i když bych očekával, že tam bude jen jeden!)... (viz předcházející odpovědí). A potom k tomu hodit ten zbytek.
Nebo si stáhni verzi winxpsp2.nrg. *ua*

dodko*
hodnocení

aby som bol strucny,bolo 6 odkazov tie som stiahol ,v total comandery skombinoval aostal mi jeden odkaz ten chcem napalit na cd a nainstalovat ak som urobil chybu,tak mi poradte s tym ale prosim aj ako to cele spustim aby som mohol nainstalovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]