Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem nový procesor
AMD Phenom II X4 970 Black Edition 3.5mhz + nová ZK asrock, v programu cpuz jsou core speed jednou 797 mhz potom po 5 vteřinách 2194 mhz a po dalších 5 vteřinách 3490 mhz otázka je , je to v pořádku nebo musím to upravit biosu? Posílám fotoJeště doplním ,že i core voltage tam lítá.
Ahoj ,je to normalní , když je v BIOSu zapnuta šetřící funkce AMD CnQ. POkud nebudeš přetaktovávat nic se neděje. Jak zapneš nějakou hru nebo něco těšší na CPU ta se nastaví na tovarní frekvenci. Stačí...?
asi jo takže jestli je pc v klidu tak 797? Dřív jsem měl 2 jádro athlona 5000+ a tam bylo pořád 2600 mhz
Tak to jsem mel taky tak .. ale to byla jina zakl.deska . Ted ma Phenom II 955 X4 a na GA-790XTA-UD4 a mam to taky . Trochu ti to šetří elek. novinky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.