Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu , předem děkuji. Z Win. xp mě zmizelo z příslušenství "MALOVÁNÍ a MAPA ZNAKŮ.Pokud se snažím příslušenství a nástroje doinstalovat ,instalace po spuštění , hlásí : přesvědčte se zda je disketa ve vybrané jednotce. Přes to , že tam je instalační disk Win.xp vložen , i po několikerém pokusu je stav opakuje.Nejde tedy doinstalaci spustit. Pomohla by celková přeinstalace systému , bez ztráty dat? Přijemnou neděli - miro.
Nejdřív ověřte, zda uvedené soubory nejsou v systému přítomny, možná se "ztratily" jen jejich zástupci, programy by se měly nacházet ve složce Windowssystem32, zkuste to normálně přes hledání:
mspaint.exe - malování, charmap.exe - mapa znaků
Někdy pomůže při doinstalování některých součástí přímo nalistovat na disku složku I386, případně ji zkopírovat na pevný disk.
Ahoj, jsem zkuseny ajtak tak ti muzu poradit. Misto malovani si nainstaluj profesionalni program COREL (zabira malo RAM) a misto MAPY ZNAKU si porid klavesnici (zabira malo mista)... v korelu draft jsem delal roky weby internetove a kamarade fakrt nejlepsi progrm... swat-super.estranky.cz/... toto jse delal .. na rychlo ale asi tak 8 hodin orace vic so! Solidni prace ze? Diky za odpoved predem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.