Zdravim - mám problem a už ho reším bezvýsledně druhej den - Adobe premiera Elements mě při stuštění napíše - Adobe Premiere Elements could not load any audio drivers. Please reinstall Adobe Premiere Elements and start again - umym anglicky (lip než českej pravopis .( vim co po mě chce a už sem přeinstalovaval 3x a furt nic - projel sem to několika antiviry několikrat (NOD, AD-AWARE, Spybot) a vždy to našlo nějaky nepodstatny Cookies atd. takže nic važnyho - když už se mě konečně podaři spustit tu Premieru tak to video z kamerky stahne v pohodě - vše v pořadku ale když nahraju film z TV a přetahnu ho do Premiery abych si třebas vystřihal reklamy tak je najednou bez zvuku - takže? - napada Vas něco? sim
Zkontroluj si, jestli jsou korektně nainstalované ovladače ke zvukové kartě. Ano, jdou. Je to je základní vlastnost. Zkrátka mezi dvě videostopy vložíš požadovaný přechodový efekt a vhodně si ho nastavíš. Pomoct by ti mohl tento seriál: grafika.cz/...
klboucii
No super - to druhy by se mohlo hodit - urcite to prubnu a diky - a k tomu zvuku - sem schopnej sestrihat, natocit, zrežirovat a napsat scenař ke spoustě věci (neřikam že dobřě - což znamena že se přijatelně vyznam v konvertorech, střihačkejch programech a takovym tom sajrajtu ale zaroven sem totalni ignorant ve věcech jako sou ovladače zvukove karty - takže?
Takže s vezmi nějaký wav či mp3 soubor a zkus ho přehrát. Pokud to jde bez problémů, podívej se ještě do správce zařízení jestli nejsou u některých zařízení otazníky či vykřičníky. A zkus napsat, co máš za zvokovku.
klboucii
No u všeho ostatního zvuk jde - jde čistě jen o program Adobe Premiere elements 2.0 (vyhral sem ho - takže legal se všim všudy) - jak sem to psal na začatku - po nahraní (mame XPlay - nahrava v Media Centru ve formatu dvr-ms) převedu ve WinAVIVideo converteru např do avi (je to nejrychlejši) - zvuk furt funguje (zkoušel sem to přehrat v BSPlayeru, Winampu a pro jistotu ve Windows Media Playeru - dal mě to přišlo zbytečny - no a když si ten film v avi formatu přetahnu (otevřu) v Premieře tak se mě strati zvukova stopa. - děla to jen u tědlech nahranejch filmu z TV - vše ostatní jde sřihat bezproblemu i se zvukovou stopou. Občas to napiše ty dvě věty co už sem psal. Takže tak - zvukovku mam (asi - fakt sem v pasti v tomto - Sigma Tel High - je to snad ono)
Tak zvukovku z toho problému vynechávám. Tu hlášku ti Premiera vypíše při startu vždy nebo jen někdy? A ten zvuk se ti ztratí ihned po importu videa do Premiery nebo až při následném exportu?
klboucii
Při startu a jen občas - a zvuk se ztraci hned po přetahnutí videa do Premiery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.