Nejste přihlášen/a.
Dobry den, dnes jsem instaloval novy pc a pozapomnel si ze stareho vyzalohovat veci. po pripojeni HDD do noveho pc se mi nelze pripojit do nekterych slozek. Muze to byt tim, ze v minulem pc jsme meli nastavene profily pres heslo? a nyni se do tohoto profilu nemohu dostat? Jedna se mi o složku v Documents and Settings - a dany nazev slozky (coz odpovidadanemu profilu), např profil macek, nyni složka macek nelze otevřit. najedu na ni a dam enter a nic ani se neotevre jako ze je rpazdna. hlasi mi to vlastnosti 0 bajtu. jde mi otevřit pouze jedna a to ta posledne pouzita. Nevite jak pres to. nevim totiz, zda v danych slozkam nejsou nahodou nejaka dulezita data dalsich uzivatelu. Snad sjem dotaz napsal dostatecne srozumitelne. Diky predem za jakoukoliv odpoved
Tak to máš větší štěstí . Naleju si panáka a jdu vysvětlovat
1jdi ovladací panely nástroje možnosti složky zobrazení tam odznač použit zjednodušené zdílení podle obr nesmí byt zaškrtnuto
doplněno 14.05.11 21:31:Nyní když klikneš pravým tlačítkem na složku tak se to změnilo
doplněno 14.05.11 21:33:Nyní se objeví lišta zabezpečení
doplněno 14.05.11 21:34:Tam stisknš přidat a dáš jméno pod kterým seš přihlášen a dole zaškrtneš povolit vše
doplněno 15.05.11 12:19:Pozor toto nelze použít u Home tam se musí použít naprosto odlišný postup
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.