Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám notebook značky Asus a tak týden mi dělá problém monitor. Sem tam mi přes obrazovku proběhnou úzké bílé čáry, monitor vždycky stačím po okrajích ze všech stran a obraz je zase v pořádku, začalo to dělat až poslední dobou. Nevím, co s tím, jestli se jedná o vadu monitoru a bude se muset vyměnit, díky moc.
Pokud pomáhá stlačení monitoru po okrajích, tak to není vadný kabel od LCD, ale přímo vadné LCD (vadné spojení elektroniky s vlastním sklem displaye, které se nacházi po celem obvodu )
Dobry den, pokud máte problémy na vaše notebooku monitoru LCD. Obratte se na vaše prodejce, kde jste zakoupil. Pokud máte v zaruční, tak žadate se reklamovat, reklamace vždy zadarmo bez peněz. Když nemáte zaruční list, bohužel musíte zaplatit za opravu. Může byt u LCD displeju zavady něco rozbije, když jsi boural, nebo spadne na zemi to může zavada! Nepouživat notebooku přimý sluneční!
Pokud se vám nejasné, obratte se znamým opravaře počitače, nebo obratite na vaše prodejci, který jste koupil. Doporučuju aby přimo na svému prodejci, oni vám da rady, či to provedl. Mám s tim velmi zkušenosti v praxi 10 leté, mám MATURITU na oboru Počitačové aplikace systemu nejvyšši.
Já vám DOPORUČUJU přímo na prodejcu, který jste zakoupil. Nashledanou. S pozdravem Ing. Žáček Josef.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.