Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové RAMky - jaké?

Od: fjurakk odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si koupit nové RAMky, ale nevim jaké, nechci nic přepálit a hlavně se v tom nevyznám, kamarád mi doporučil program kde zjistim jaké mám RAMky, tak sem vám to vyfotil a chtěl bych se zeptat, jestli by do toho šli aspoň 2x 1GB RAM děkuji, obrázek přikládám.

Nové RAMky - jaké?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

čipová sada 865g umožnuje do 4slotu po 1g tj až 4 g

doplněno 14.05.11 10:49:

ark.intel.com/...

fjurakk
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale asi jsem to špatně napsal, potřeboval, bych odkaz na RAMku, kterou můžu koupit do toho, třeba na alza.cz nebo kdekoliv jinde.

juldab*

třaba tato pokud to není reklana

alza.cz/...

fjurakk
hodnocení

Děkuji mockrát.

sinner
hodnocení

0x

Ahoj jen se ptám- koupíš nové a ty tam dáš nebo jen chceš doplnit RAM . Protože ty co tam máš jsou každá o jíné frekv. PC2100-PC2700. A počitač se podřídí te pomalejší (PC2100) pokud tam dáš tyto alza.cz/...

strácíš . Já bych ty co tam jsou vyndal-prodal (pokud se poštěstí) a vložil ty v odkazu . Nebo koupil o stejné frekv. PC2700 abych aspon ty využil alza.cz/...

co na to říkáš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]