Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bzuceni repraku kvůli mobilu

Od: opil odpovědí: 8 změna:

Zdravim, mam mobil SE xperia a daval jsem ho do servisu, dali mi nahradni a kdyz mi nekdo volal tak zacali bzucet repraky, rikal jsem si ze to bude tim mobilem, ale kdyz jsem dostal zpatky SE tak to jeste parkrat zabzucelo i s nim. Ted uz to zase nedela. Nechapu cim to bylo trvalo to asi 14 dni.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Mě to připadá jako normální jev, u více mob. telů :).. 5ešení? dát si telefon holt jinam :)

hodnocení

0x

Neprodávaj se ,,odstíněný" repráky který při mobilování nechrčej?.?.?

opil
hodnocení

Jasny to vim ze je to normalni. Ale prijde mi divny ze to bzucelo jenom tech14 dni. Nikdy jindy kdyz jsem u repraku telefonoval nic nebzucelo. Samozrejme u zapnutych.

Nepostavili vám v blizkosti vysilač operátora? Pokud je anténa vašeho operátora blízko tak mobil vysílá podstatně menším výkonem a tímpádem i méně ruší.

opil
hodnocení

Tak to nevim, ale to prave driv taky nedelalo, nikdy predtim to nebzucelo az pak to najednou 14 dni bzucelo asi 14 dni plus minus a pak to zase prestalo. to by ho museli na tech 14 dni leda zbourat.

No ono je možné, že těch 14 dní byl z nějakého důvodu slabý signál - dočasná překážka, nebo třeba výluka toho bližšího vysílače.

Mimochodem této vlastnosti mobilů využívají některé letecké společnosti na svých letadlech. Jak známo je v letadle používání mobilů kvůli jejich rušení zakázáno. Některé letecké společnosti mají pro komfort cestujících na svých letadlech namontovány malé převáděcí vysílače. Ty jelikož jsou blízko, donutí mobily pracovat s minimální výkonem, kterým nezpůsobují žádné rušení a tak neohrožují bezpečnost letu.

misabr*
hodnocení

0x

Bzučení reproduktorů znamená, že přijímají mobilní signál. Mě se takto chová budík.

rendys1989*
hodnocení

0x

Tohle se asi deje u vsech mobilu mam nokia i LG a repraky to taky delaj takze bych to asi nechal byt a reklamaci bych nedelal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]