Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam takovy problem nejde mi spustit pc pomoci tlacitka na bedne power musim dat tlacitko restar a pak najede nevite nekdo co s tim je?
Jak to mam chapat? Power nedělá nic a reset sepne? V tom případě jsou prohozené tlačítka, respektivě zapojení na desce, ale to tu již bylo řečeno...čili chtělo by to rozvést
Aha, bylo něco dopsáno později...pokud rozběhne ventilátor atd tak je to většinou zdrojem, ale může to být pamětí, grafikou... relativně čímkoliv. Znovu vyndej všechny sloty a docvakat
Máš v prdeli kondík kterej provede restart po ATX zapnutí zdroje. Teda pokud je to tak že po zmačknutí tlačítka power naběhne zdroj a aby naběhnul comp musíš dát RST. Posledmí možnost reset BIOUSu bud pomocí spojky je těsně u baterky nebo vyndáním baterky počkat tak 30 min několikrát se pokusit bez připojení k napájecí síti zapnout vložit baterku a zkusit zapnout budeš muset znova nastavit čas a další věci.
doplněno 14.05.11 11:30:Teoreticky ale pouze teoreticky by tlačítko reset mohlo mít velkej svod (sníženej odpor ve vypnutým stavu) napr prach a jiný svinstvo a tím zatížit reset od vypínacího tlačítka
Souhlas s juldab, tlačítko zapnutí ovládá narozdíl od tačítka reset zapnutí zdroje, ale resetovat musí obě. Pokud tlačítko zapnutí neresetuje a zapne pouze zdroj - tak se to chová tak jak se to chová...
ne to uz jsem kontroloval ... ventilatory zdroj a tak nabehne ale obraz nikde az po restaru to nabehne
Jak ten počítač je starý a kdy byl naposledy kontrolován a případně měněn zdroj?
Zkuste vyměnit zdroj, jeslti to půjde.
stary je cca tak 5 let a kdy byl naposledy kontrolovan nevim je to pc od kamose ... ale kdyz mi ho dal byl jeste zapeceteny a prachu tam bylo ze sem pomalu nic nenasel
No, pět roků je ideální čas na výměnu zdroje, pokud neprojde testem.
Kupte si nový zdroj a mělo by to jít v pohodě.
Pokud ani to nepomůže, tak asi něco v BIOSu v nepořádku.
zkousel jsem to s tim zdrojem a delato porad to same , nevis co by mohlo byt v tom BIOSU za problem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.