Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi už nevím heslo

Od: android* odpovědí: 16 změna:

Typ hesla na naší Wifi je WPA2, když jsem ji instaloval tak sem nacvakal heslo je to 8 znaků ale na mobilu to nejde asi už si ho nepamatuju. Zkoušel jsem program WirelessKeyView ale neukázal mi to heslo :(

Jde to nějak když to na notasu už mám?

Díky.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jasně že jde :)

Wifi už nevím heslo
androidcz
Ale ja mam XP. Ted jsem sel do toho nastaveni a zmenil jsem heslo z WEP na WPA ale omylem a ted se nedostanu s notebookem na internet. Nevite jak to vratit na WEP.
Kdyz zadam petimistny heslo ktere jsem tam mel tak to nejde a pise to min. 8 znaku. Prosim jak to vratit.

to jsi udělal docela hloupost a nevrátíš to asi nijak, tedy vrátíš, ale budeš muset minimálně to heslo zadat znovu, jenže ty je neznáš a to je problém. Takže jedině se dostat do nastavení routeru a heslo změnit tam, nebo router resetovat.

luke237
Navrat z WEP do WPA: Nemuzes se na router pripojit notebookem pres kabel a zmenit konfiguraci? K tomu tvuj notebook nepotrebuje funkcni Wi-Fi, ktere ted samozrejme funkcni neni.

mowla*
hodnocení

1x

Koukni na připojenou síť a klikni na Vlastnosti (Upravit, Upřesnit... - podle SW) - možná heslo vyčteš (taky jak u kterého SW)...

Ale snad není problém heslo nastavit znovu - jiné, ne?

:-D

doplněno 08.11.12 21:10:

Kvůli nastavení nového hesla nemusíš resetovat router - jen změníš to heslo... :-D

A jinak - jak píše Mikihans (i já výše) - v nastavení připojené sítě heslo vyčíst lze - záleží na softíku - kde...

doplněno 08.11.12 21:47:

No - takže je ´vymalováno´... :-D

Najeď v managementu routeru do Wireless - Security (nebo tak nějak - router od routeru se to liší), zadej nové heslo (Password, PassPhrase - nebo tak nějak) a zadej nové heslo do notesu i telefonu...

;)

android*
hodnocení

jenže když bych to resetoval tak už bych to nedokázal nastavit. Nejde to nějak vyčíst z toho notebooku. Vím jenom že je to 8 znaků :D

android*
Na mobilu mi to ukazuje ze heslo je WEP j jde se pripojit starym heslem. Jenze na notasu jsem to zmenil na WPA a chce to 8 znaku,ale heslo ma jen 5 znaku.
A jak se dostamu do toho managementu routeru?
Wifi je pripojena k pc, tak to mam udelat z pc zejo.
luke237
Tak to i na PC zmen na WEP a pouzij stare stare heslo na 5 znaku *smich*

Jestli to nebude, natahni kabel mezi PC a WiFi routerem, zadej 192.168.1.1 do adresoveho radku prohlizece a voila!

ijacek007*
hodnocení

0x

Doplň následující otázky

Máš přístup k routru?

Mužes do routru připojit eternetový kabel a tím ho spojit s notebookem?

Jaký je typ routru?

Měnil jsi i heslo na nastavení routru nebo si nechal defaultní?

Pokud máš přístup k routru a neměnil jsi heslo pro jeho nastavení připoj notebook k routru pomoci sítového kabelu. Najeď do nastavení routu a tam buď to přečti heslo. Pokud je nečitelné a mužeš si jej změnit pak jej změň. Vyber kodování WP2 a heslo nezapomeň.

Pokud k routru přístup nemáš musíš poprosit majitele aď ti heslo řekne nebo změní to v případě že je to router souseda.

Pokud si změnil i heslo pro nastavení a to také neznáš nezbyde ti než router restartovat do nastavení od výrobce a provest nastavení znovu.

android*
hodnocení

Přístup k němu mám. Wifi je napojená na stolní počítač, jenže když dám síťová připojení tak tam je jen Internet ale wifi tam neni :(

Jak se dostanu na nastavení té wifi, wifi je moje :D

Jedná se o Air Live WL - 5460AP

Doufám že mi někdo poradí, táta mi dal zákaz dokud to nespravím ;(

Takže vás prosím jak to udělat. Nedalo by se heslo zjistit od mého poskytovatele: bezvanet.cz/...

Dík.

mowla*

Musíš najet do managementu routeru - do adresního řádku browseru zadat IP routeru, pak UserName a heslo...

Máš?

jirbar*
hodnocení

0x

A jen tak mimochodem. Pokud se připojíš tak to pod androidem stejně nemusí jít, pokud v routru nejsou nastaveny správné DNS serwry,

juldab*
hodnocení

0x

Pokud jsi připojenej XP tak ty neukládají původní klíč ele jeho 256 bitovou náhradu ta je ukázána ve WirelessKeyView sloupci hex a může být přimo použita. Ve W7 je klíč viditelný přímo

android*

ano mám heslo WPA-PSK a ukázalo se mi tam jen to hex. Můžu to nějak použít?

Díky.

juldab*

samozřejmě že to mužeš použit ukompu to běžně dělám jen nevim jak na androidu napošeš ten 256 bitovej kod. Na schval si udělej nový připojení s timhle kodem na compu a můžeš vesele mezi nimi přepínat.

android*

Takže když si udělám nové připojení s tím heslem tak se na tu wifi připojím? a půjde mi to?

Dík! hned jdu ZKUSIT =D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]