Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pracovat s nascenovanou stránkou?

Od: asta1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poradí mi prosím někdo, zda lze různě upravovat - např. vel. písma, odstranění obrázků, ponechat jen text,... - nascenovanou stránku z knížky, časopisu,... aniž bych to musela celý znova přepisovat? Mám program Vista. Díky :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Program OCR, který je na instalačním CD k tiskárně/skeneru.

hodnocení

2x

Skenovaný obrázek je v rastrovém formátu...

Nelze s ním tedy pracovat tak jak si Vy představujete...

V případě hlubších znalostí PC lze i naskenovaný obrázek upravovat, editovat a dopisovat text..i odstranit jednotlivé části..

Ale podle Vašeho dotazu bych u Vás takové znalosti nepředpokládal, to by jste se jinak neptala..

patronka*
hodnocení

2x

K tomuto účelu by měl být program ABBYY Fine Reade 6.0 Sprint, já ho měla na instalačním disku k multifunkční tiskárně Epson. Zatím jsem neměla potřebu to vyzkoušet, tak jsem Vám aspoň udělala screen uživatelské příručky. Patronka

doplněno 13.05.11 14:27:

Tak koukám, že záleží i a tom, jak si screen uložím. Já se pořád učím, ale moc ráda, holt ajťá ze mne už nebude, ale nikdy bych tazatele nepodceňovala.

doplněno 13.05.11 14:31:

Ještě jeden pokus - zmenšeno pro web

doplněno 13.05.11 14:42:

Našla jsem kde se dá stáhnout free. slunecnice.cz/... Hodně zdaru. Patronka

Jak pracovat s nascenovanou stránkou?

asta1
hodnocení

Ještě bych chtěla doplnit, že je to pro program "WORD".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]