Nejste přihlášen/a.
Nelze mi zasunout CD mechanika vysunout šla tlačítkem ale zasunout nejde ani tlačítkem a ani když jsem to tam potlačil tak se sama znovu vysunula
Jak je ta CD mechanika stará? Toje zařízení hodně mechanicky namáhané a patrně se tam uvnitř něco vzpřičuje. Asi nejjednodušší oprava by byla výměna za novou, proto se ptám,jak je stará a zda už má nárok.
Jinak softwarové vysouvání nemá podle mne cenu zkoušet, to je prostě jen jiný způsob nastartování mechanismu, ale samotná činnost je stejná.
Jinak mě se jeden čas taky zasekávala (už je nová, původně jsem si myslel, že do nového počítače dám některé starší komponenty včetně CD, ale to by nemělo cenu), a občas pomohlo, když jsem pod ten "šuplíček" zastrčil kreditku, zřejmě to tam něco odblokovalo. Ale třeba je ta vaše zablokovaná jinak.
no je stará asi 1 rok a já právě nevím co jsme dělal ... prostě jsem si chtěl přehrát film tak jsem to vysunul pak to nešlo zasunout tak mi někdo radil že mám vypnout Pc a zasunout ručně tak to šlo a ted to zas nejde otevřít ale důvody proč to nešlo zavřít jsou neznámé..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.