Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záznam zvuku - program bez instalace

Od: renek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , chci se zeptat jestli neznáte program na záznam zvuku, který se NEMUSÍ INSTALOVAT. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
12.05.11 13:10
hodnocení

0x

Windows.

renek
hodnocení

Ano děkuji za tip ale to již znám chtěl jsem něco co toho umí více.

bena*
hodnocení

0x

O ničem, krom Záznamu zvuku z Windows nevím, co by šlo spustit bez instalace. Zkusit leda najít nějakou přenosnou /portable/ verzi, ale jinak nevím.

Já záznam zvuku používám i na stříhání a spojování, je jednoduchý a rychlý.

knowhow
hodnocení

0x

A jaký je přesně problém v instalaci programu o velikosti třeba 5 MB? To nějak přesně nechápu...

renek
hodnocení

Jde o to , že program se nemusí instalovat, ale může být velký jak chce.

knowhow

Jasně, to chápu, tu velikost jsem plácnul bajvoko, dá se sehnat něějký lepší program než je záznam zvuku o velikosti třeba max těch oněch 5 MB (pro představu).

Nechápu ale, jaký je problém v jeho instalaci, která u takového programu zabere ani ne 1 minutu. *nevi*

Nebo to potřebujete pro nějaký "veřejný" (školní) PC, kde není možnost instalace vlastních programů?

V takovém případě najít portable verzi jak radí kolega výše najít portable verzi a nebo Vámi vybraný jakýkoli jiný program nainstalujte na flash disk (během instalace programu změnit umístění na flash). I tak bude fungovat - spustíte ho z flash disku.

reeve*

Odhaduji, že právě na tu "portable"verzi se tazatel ptal. ;)

Uspokojit ho může například populární "Audacity"v "portable"verzi:
stahuj.centrum.cz/...

Lze se k němu dostat hned z prvního odkazu po zadání "záznam zvuku portable"do Googlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]