Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype startuje dlouho

Od: reno* odpovědí: 12 změna:

Skype startuje snad půl hodiny. Po spuštění při najetí kurzorem na ikonu informuje že spojuje. Mám verzi 4.2 ale dělá to i na nových 5. ..

Skype startuje dlouho

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

Nejspíš jseš za routerem a možná několika podívej se na myip.dk jakou máš venkovní adresu a na run cmd ipconfig /all na adresu adapteru pokud nejsou schodné tak do nastavení routeru překlad NAT a porty

Tohle ale skype nikdy nepožadoval a pokud vím tak ani nepožaduje. Jediné v čem se to pak odlišuje je tvorba "serveru" pro ostatní uživatele skypu

juldab*

To je ono pokud seš za NATem tak se někde musí vytvořit server a pokud třeba za dvěma (router pro barák druhej router pro byt) tak se snaží ten server vytvořit za prvním NATem a potom za druhým.

To se mi moc nezdá. Uživatelů s neveřejnou ip a domácim routerem mam povícero a takové průsery tam nejsou... Každopádně hádat se nebudu, možné je u skypu snad cokoliv :)

juldab*

Velice jednoduše se to zjistit připojením počítače do jiné sítě;)

doplněno 12.05.11 11:02:

Vyskoušej se odhlásit a znova přihlásit jak bude trvat toto. A taky vytvořte nový profil jestli bude přihlašování trvat tak dlouho.

reno*
hodnocení

Po odhlášení se přihlásí do 10 sekund .. vytvořil jsem další nový profil kde je přihlášení taky bez problémů *nevi*

bena*
hodnocení

0x

Nevím, ale co takhle zkusit snížit počet automaticky spouštěných programů na minimum?

Stáhněte a nainstalujte si CCleaner, projeďte disk i registr a pak přejděte do Nástroje→Start a tam smažte veškeré zbytečné programy. Pokud nevíte, co smazat nebo si nejste jist, tak vyfoťte obrazovku a uvidíme.

Skype startuje dlouho #2
reno*
hodnocení

co smatat..

Skype startuje dlouho #3
bena*

Myslel jsem že se Vám toho bude spouštět víc.

Deaktivujte toto: Advanced SystemCare 4, Adobe CS5Service Manager, RocketDock, Sidebar. Pak restartujte počítač a jeslti naběhne bez problémů a rychleji, tak to klidně smažte.

reno*
hodnocení

Deaktivace programů nepomohla.. skusil jsem vypnout spustit skype při startu windows ale je to podobný,asi tak 25min a naskočí chybová hlášení že se nemůže připojit ale když na ni kliknu tak se teprve přihlásí

bena*

Hmmm, ten F-Secure, máte to Antivirus nebo Internet Security?

Zkuste ho dočasně zakázat, třeba on dělá neplechu.

juldab*

To je jasný to ani nemohlo vžyt to spolu nijak nesouvisí. Tato závada je popsána u Maců ale řešení v nedohlednu.Psal jste že u nového profilu je vše v pořádku. Nastavte vše podle nového profilu hlavně tady

doplněno 14.05.11 11:47:

Ale i jinde a potom zkuste náhodně měnit použitý port třeba se chytne. Je to ale tak trochu alchymie a tak nezapomente na zaklínadlo.

doplněno 14.05.11 11:49:

A pokud se to zlepší tak si nezapomente napsat kdy se to stalo a dát to i sem.

Skype startuje dlouho #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]