Nejste přihlášen/a.
Dobý večer.
Mám problém s bezdrátovou myší. V notebooku mám tři otvor pro USB. Jeden vlevo a dva vzadu nad sebou. Když jsem používal myš, tak jsem to usb k myši strkal do toho levého otvoru a fungovala. Nyní do levého otoru zapojuji usb modem a když chci používat myš, tak mi nefunguje v žádném ze zadního usb. Ale je divné, že když myší pohybuji, tak ta fleška od myši bliká, ale kurzor stojí stále na místě. Také když tu flešku vyndávám a zase zasouvám, tak to vydá zvuk. Dvakrát jsem restartoval, stále stejné.
Prosím poraďte.
Dík.
.
doplněno 11.05.11 15:56:Tak mám to vyřešené. Dle jedné rady jsem tu flešku nechal v tom usb otvoru kde to nechodilo a znovu nainstaloval a začlo to chodit. Je to pro mě záhada, proč v jednom otvoru to šlo a ve dvou ne. Ale i tak děkuji všem, co se snažili poradit. Tak zas někdy
Někdy bývá na myších i USB doglu (to co vypadá jako flashka) tlačítko - zmáčkne se na donglu a potom na myši (nebo naopak) a dojde ke spárování myši a donglu. Ještě takovej nejapnej dotaz - co baterie v myši? Máte určitě optickou myš - svítí zespodu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.