Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, obracím se k vám s prosbou, nejsem zrovna přeborník a již třetí den mi v PC nelze otevřít jakékoliv USB připojení a aby toho nebylo málo nelze spustit ani obsah mechaniky např herní či hudební CD. ať vložím jakékoliv CD nové staré, stále mi to háže, že mám vložit správné CD a restartovat aplikaci, ovšem to CD je správné ještě v ptek normálně naběhlo. A u toho USB dnes jsem zkoušel připojit fotoaparát a stalo se poprvé, že ho PC nenašlo. Jinak když spouštím přenosný disk, háže mi to, že Disk G není přístupný, zkrátka, že byl přístup odepřen. Díky moc za rady
Hmmm, já bych začal tím, že bych zkusil Obnovit systém /Start>Všechny programy>Příslušenstvi>Systémové nástroje>Obnovení systému/. Obnovte na datum, kdy to ještě nedělalo. uvidíme.
Děkuji, tak ty USB už jdou, mechanika, zatím ne, může s tím mít něco společného to varování, co se mi z obrazuje, zasílám v obrázku, v případně jak tento problém řešit
a je možné, že jsem si tam omylem hodil své vlastní nebo má acer přímo pro to heslo, v případě když ho seženu jak postupovat z odstraněním, ale díky moc
I když toto píšu na aceru tak mě bůh ochrnuj něco takovýho nainstalovat. Můžeš to ale mít z výroby. Tady support.acer-euro.com/... si stáhni manager a zkus s tím něco udělat nebo tady ale jak se to ovládá nevím ptf.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.