Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Outlook Express

Od: marian® odpovědí: 13 změna:

zdravim koupil sem si novy notas s windows7 home premium ten system je předinstalovany na starem pc sem použival na emaily seznam ale poštu sem si přetahoval do Qutlooku Express ale vtom novem notasu to nemužu nikde najit tak se ptam je vubec současti tohoto operačniho systemu Outlook Express mam v tom Qutlooku duležitou poštu a nemužu se kni dostat moc se vtom nevyznam tak bych prosil poradte

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepip
hodnocení

0x

Ahoj,systém windows 7 již Outlook Express jako emailového klienta nepoužívá.Ve W7 je použit nový emailový klient pod názvem Windows Live Mail.

hodnocení

no dobře a mam teda nějakou šanci se dostat kte poště přes ten Windows Live Mail.

stepip

No pokud máš poštu ve starém pc v outloku natvrdo(nemáš nechané emaily na serveru) tak si myslím že to zřejmě nepůjde.Pokud máš zanechané emaily na serveru kde máš email,tak nastav Windows Live Mail a emaily se ti tam stáhnou.

hodnocení

v ofice 2007 sem našel Microsoft Outlook emaily už mi tam chodi ale nemužu odesilat poradte nekdo co tam mam špatně nastavene

juldab*

Osobně v tvém případě bych použil Thunderbird do kterýho se nechá pošta z Outlook Expres v pohodě naimportovat. S live mialemnemám nejlepší zkušenosti ale možná je to tím že jsem ho zkoušel na XP

Nu tak máš blbě nastavený smtp server. Pokud poskytovatel netu blokuje tak musíš použít smtp poskytovatele. Víc ti neřeknu když nevim posrobnosti. Obecně funguje třeba smtp.seznam.cz ale jestli máš seznam tak to nevim

hodnocení

no seznam mam ale jak se dostanu do toho nastaveni abch to mohl změnit ja tam napsal smtp a nic vic

georges*

Jak nastavit smtp by Vám měl poradit Váš poskytovatel internetu. Někdy je to docela boj, třeba u O2 tam zadáváte i nějaký heslo, který Vám dodají oni. A jinak se to nastavuje (u MS Outlooku) přes Nástroje, pak E-mailové účty, dále Zobrazit nebo změnit e-mailové účty, pak kliknou na Změnit a objeví se Vám

doplněno 10.05.11 17:24:

Obrázek se neobjevil, jak se zde často stává, zkusím ještě jednou. Ale jinak já používám MS outlook 2003, vy už tam budete mít novější verzi, ale v podstatě by postup měl být stejný.

MS Outlook Express

Ani nevim jaký má O2 smtp server, neblokuje ostatní takže vše peru na smtp emailů. Pokud to nastavuji u někoho ze zákazníků kterym to poskytovatel blokuje tak na 95% to je buď ve smlouvě a nebo v papírech které se smlouvou dodají a pokud náhodou ne tak to mají na netu a nebo tam stačí zavolat.

P.S. pokud jde o obrázky tak nevím o tom, že by tu nešly, s jediným co jsem se setkal bylo, že po mém odeslání se obrázek neukázal, ale když jsem si otevřel otázku s odpovědí znovu tak tu už byl, což bych dal na vrub spíše prohlížeči :)

georges*

Já jsem se v práci připojil přes pana majitele, ten má jako poskytovatele O2, bohužel. Přes smlouvu, kterou mi půjčil, jsem zjistil že mají smtp.o2isp.cz, ale stejně to nestačilo. Takže nejen smlouva či dodané papíry, musel jsem tam i volat, abych zjistil kde je problém. Ještě k tomu zadávali heslo, s čímž jsem se, pokud si dobře pamatuji, nesetkal. Měl jsem dřív připojení přes radiokomunikace a tam stačilo nastavit pouze smtp.bluetone.cz, heslo myslím žádný. A ještě předtím jsem to měl ju Telecondomu, ještě jako vytáčený připojení, ale to už je tak dávno... To byla Země ještě horká.

K vkládání obrázků: Stalo se mi to již párkrát, že jsem vložil obrázek, ale nezobrazil se, tak se to třeba napodruhý povedlo. V tomhle případě jsem ho původně zadal ve formátu bmp, měl jsem za to, že jsem tady v nějakým dřívějším příspěvku od admina četl, že si to nějak přežužlá do jpg. Ale nee, tak jsem ten druhý pokus dal v jpg a joo.

Admine, v jakých formátech se můžou vkládat obrázky? Díky.

hodnocení

hoši diky zavolal sem na upc a už facha jak ma špatně byl ten server odchozi pošty

bena*

Ač nejsem admin, tak odpovím. Obrázky můžou být buď v JPG, PNG nebo GIF. Já obvykle nahrávám v PNG - mám ho nejraději. Když dělám screenshot, tak stisknu Printscrenn /v případě potřeby přidržím Alt/, otevřu Malování, plácnu to tam a dám uložit jako PNG. Na kvalitě to neztratí. Při ukládání JPG to trošku na kvalitě ztratí a při ukládání do GIF se to snad uloží v 8bitové hloubce barev - takže nicmoc.

Pokud jde o obrázky tak bmp nedoporučuji, to je dost nevhodný pro import na internet. JPG nebo PNG a půjde to :)

Já tohle smtp ještě nepoužil. Ani na adsl, ani na datovém tarifu tak o něm nic nevim..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]