Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že jde zadat pod nějakou zkratku celá e-mailová adresa? Myslím tím, že pokud ji potřebuji někam vepsat, že bych jenom zvolil zkratku. A jestli ano tak jak?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
bobobo*
To je sice hezký ale neřeší to problém, kdy chceš kdykoliv a kamkoliv zadat e-mail adresu jednou zkratkou. Protože ty si ho sice označíš ctrl+c ale potom tuhle kombinaci už nemůžeš použít na nic jinýho.
Dobře tak si přečti ještě jednou alespoň ten konec. Jsou různé rozšíření schránky- čili projdi si servery jako stahuj.cz , studna.cz , sosej.cz případně koukni na www.google.com hmmmm třeba zadat slova rozšíření schránky (bez těch uvozovek)a hnedle první odkaz,hle a to jsem to nikdy nehledal to mám ale štěstí co ![*tuc* *tuc*]()
P.S. podle toho že znáš ctrl+c nejsi začátečník páč to zná málokterý běžný uživatel, spíše jsi chtěl doslovné řešení bez uvažování+jsi ještě nenapsal do otázky to podstatné kdykoliv a kamkoliv ale nechal jsi nás hádat kam to chceš proto to píšu tak jak píšu. Pokud jsem se v první části sekl tak se omlouvám,nicméně část 2 je jasná.
OK?
P.S. podle toho že znáš ctrl+c nejsi začátečník páč to zná málokterý běžný uživatel, spíše jsi chtěl doslovné řešení bez uvažování+jsi ještě nenapsal do otázky to podstatné kdykoliv a kamkoliv ale nechal jsi nás hádat kam to chceš proto to píšu tak jak píšu. Pokud jsem se v první části sekl tak se omlouvám,nicméně část 2 je jasná.
OK?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]