Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesová zkratka @

Od: bobobo* odpovědí: 4 změna:
Myslíte, že jde zadat pod nějakou zkratku celá e-mailová adresa? Myslím tím, že pokud ji potřebuji někam vepsat, že bych jenom zvolil zkratku. A jestli ano tak jak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Co se týče třeba Microsoft Wordu, tak jde v nastavení Automatické opravy si třeba pod zkratku "em" vložit email kdo@kde.com či cokoliv jiného. Bude to tak stačit, neby by jsi chtěl vložit emailovou adresu kdekoliv ve Windows?

doplnit odpověď
hodnocení

0x
A to jako kam? *nevi*
Třebas v outlooku je možnost vkládat celý podpis,ve windows všeobecně jde napsat si někam ten email, označit,dát ctrl+c tím se uloží do schránky a pak kdekoliv stáčí dávat ctrl+v a tam se vloží (jsou i rozšířené schránky,ale nikdy jsem je nepoužíval ani nehledal)

bobobo*
doplnit odpověď
hodnocení

To je sice hezký ale neřeší to problém, kdy chceš kdykoliv a kamkoliv zadat e-mail adresu jednou zkratkou. Protože ty si ho sice označíš ctrl+c ale potom tuhle kombinaci už nemůžeš použít na nic jinýho.
Dobře tak si přečti ještě jednou alespoň ten konec. Jsou různé rozšíření schránky- čili projdi si servery jako stahuj.cz , studna.cz , sosej.cz případně koukni na www.google.com hmmmm třeba zadat slova rozšíření schránky (bez těch uvozovek)a hnedle první odkaz,hle a to jsem to nikdy nehledal to mám ale štěstí co *tuc*
P.S. podle toho že znáš ctrl+c nejsi začátečník páč to zná málokterý běžný uživatel, spíše jsi chtěl doslovné řešení bez uvažování+jsi ještě nenapsal do otázky to podstatné kdykoliv a kamkoliv ale nechal jsi nás hádat kam to chceš proto to píšu tak jak píšu. Pokud jsem se v první části sekl tak se omlouvám,nicméně část 2 je jasná.
OK?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]