Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ICQ - nejde se registrovat

Od: swatik789* odpovědí: 5 změna:

ahj lidi.potřebuju se zaregistrovat na ICQ.mám novou verzi 7.5 ,ale když se chci zaregistrovat,tak tam to pořád načítá.nevíte v čem je problém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Na program ICQ 7.5 se vydlábněte a nainstalujte si bezpečnější, méně náročnější a bez reklamový QIP, kde je odkaz na registraci ICQ účtu.

Pokud už účet máte, nemusíte si registrovat nový ;)

swatik789*
hodnocení

mám učet ale zapoměl jsem heslo :D

bena*

Určitě si lze o něj požádat. Jinak opravdu na to ICQ 7.5 se vyprdněte a použijte bezpečnější QIP, případně trilian nebo Mirandu.

Nebo můžete zkusit webové ICQ2Go nebo Meebo.com

swatik789*
hodnocení

nainstaloval jsem si 6.5 a jak jsem se chtěl přihlásit tak to napíše že je nová verze,jinak se nemůžu přihlásit.tak jsem to nainstalovat a zas ta 7.5

bena*

S programem ICQ Vám neporadím, protože ten jsem používal naposledy tak před šesti lety a to byla verze 4 lite.

Já, když jsem měl ICQ, tak jsem používal QIP, který je 100%tně kompatibilní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]