Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat podal jsem si přihlášku na PC školu a zajímalo by mě jestli PC mají budoucnost protože mě baví pracovat s PC a tak by mě zajímal vás názor zda dělám správně moc děkuji
NO, divil bych se, kdyby PC budoucnost neměla. Ale jak to s tou školou myslíš? Chceš se naučit pracovat s PC, nebo mít pracovat v IT? Jestli hledáš kurz jak se práci naučit tak jiich jistě najdeš i ve tvém okolí hodně, popř. jsou i knihy jak se to naučit. Pokud chceš ale procovat v IT, existují např. gymnásia se zaměřením na informatiku.
PC škola je trochu usměvný název. Ale to je fuk. Počítače budoucnost určitě mají, ale spíš záleží, co si pod tou prací s PC představujete a pak se tady dá rozvést diskuze, jestli to má budoucnost. Třeba základní práce s Wordem, Excelem a PowerPointem moc budoucnost nemá, to by měla znát každá sekretářka.
hochu, nevysvětli si to zle, ale automechanik, autům nerozmíš, styl dotazů, musí člověk dost přemýšlet aby pochopil, láká Tě grafika nebo programování. Jaký jazyk znáš, co a v čem jsi zkusil naprogramovat? V čem upravuješ fotky, co jsi namaloval? Já bych doporučil zajímat se o tu síť csfd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.