Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC škola - má to budoucnost?

Od: dejvid16566 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat podal jsem si přihlášku na PC školu a zajímalo by mě jestli PC mají budoucnost protože mě baví pracovat s PC a tak by mě zajímal vás názor zda dělám správně moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

PC škola?*sok*

V budoucnu se jistě hodí. Dej odkaz na tu školu, co to je? Snad kurz, ale škola?

dejvid16566
hodnocení

No myslel jsem to stou školou tak že ona je to střední škola a že po škole bych šel pracovat někam kde jsou PC protože jednu školu už mám a to je automechanik ale autum jsem moc nerozuměl sice jsem to zvládl ale PC mě přitahují více :)

dannyck*
hodnocení

0x

NO, divil bych se, kdyby PC budoucnost neměla. Ale jak to s tou školou myslíš? Chceš se naučit pracovat s PC, nebo mít pracovat v IT? Jestli hledáš kurz jak se práci naučit tak jiich jistě najdeš i ve tvém okolí hodně, popř. jsou i knihy jak se to naučit. Pokud chceš ale procovat v IT, existují např. gymnásia se zaměřením na informatiku.

charlies*
hodnocení

0x

PC škola je trochu usměvný název. :) Ale to je fuk. Počítače budoucnost určitě mají, ale spíš záleží, co si pod tou prací s PC představujete a pak se tady dá rozvést diskuze, jestli to má budoucnost. Třeba základní práce s Wordem, Excelem a PowerPointem moc budoucnost nemá, to by měla znát každá sekretářka.

dejvid16566
hodnocení

No hodně mě láká grafika a nebo programovaní, možná by nebylo špatné se zajímat i Sítě :)

alf*

hochu, nevysvětli si to zle, ale automechanik, autům nerozmíš, styl dotazů, musí člověk dost přemýšlet aby pochopil, láká Tě grafika nebo programování. Jaký jazyk znáš, co a v čem jsi zkusil naprogramovat? V čem upravuješ fotky, co jsi namaloval? Já bych doporučil zajímat se o tu síť csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]