Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení systému se zachováním dat Win7 64bit

Od: honzyck odpovědí: 5 změna:

Nemůžu spustit win 7 , při startování systému se objeví chybová hláška - systém nemohl být spuštěn nebo nainstalován. atd. Pak se restartuje. Dal jsem proto obnovu se zachováním dat ze záložních DVD.

Avšak mám problém s Acer eRecovery Management (V7.5.19). V páteém bodu (průběh obnovení) se mi Aktualizace systému zastaví na 99 %. A dál se to nehýbe. Nevím čím to může být, Mám notebook Acer aspire 5741ZG

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzyck
hodnocení

MOC PROSÍM O POMOC.

při stisknutí alt+F10 píše toto:

Path: windowssystem32winload.exe

Partition: 3

Hard disk: 59be1a95

[/NOEXECUTEÓPTIN]

pytel*

a zkoušel jsi spustit znovu instalaci win z DVD a tam vybrat "Opravit tento počítač"?

honzyck
hodnocení

ne, protože chci zachovat data. Lze to nějak opravit? spustit?

honzyck
hodnocení

Instalaci Win mám od výroby, už byly v nainstalovány při koupi. Vytvořil jsem zálohu win7 na 3 DVD. Takže mám jen ty záložní disky pro obnovu.

pytel*

tam je totiž v te opravě Oprava startu Win

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]