Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace kazet-Canon Pixma

Od: westiik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Nedávno jsem nechal znovu naplnit kazety do Canon Pixma MP140. Cena poloviční oproti originálním. Ale stalo se to, že po nainstalování je kvalita tisku otřesná. Text je roztřepený, barvy se různě pletou. A to i po čištění hlav, a to několikátém. Snažil jsem se i nastavit tiskovou hlavu podle příručky ale pořád je to hrůza. Tak se ptám, myslíte, že je to způsobené tím naplněním. Že třeba použili inkoust jiné hustoty či jemnosti? Asi to půjdu reklamovat, ale co když mi řeknou, že náplně jsou v pořádku, ať si trhnu nohou. Při koupi originálních to nikdy neudělalo, ale taky stojí stejně jako nové zařízení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Moc se to nedoporučuje, v kazetě je elektronika a kdoví, co se s ní po vyprázdnění děje. Chtělo by ji to otestovat, čili nedělat to doma, ale dát do firmy co udělá test kazetky a pak naplní. Ale kvalita i tak byla proti originálu horší. Nedávno jsem kupoval na MP150 originál za 588, prý s cenou níže nemůže, ale pak jsem našel totéž na intu o 100 levněji, no jo, ale poštovné.

hodnocení

0x

Když neoriginální inkoust tak jedině naplnit sám, ještě jsem se nesetkal s nikým kdo by byl spokojen s naplněním od různých firmiček - hlavně takových co mají stánek. Při vlastním plnění je vše O.K. jen barvy se musí doladit, ale to záleží od jaké firmy se seženou alternativní inkousty. Nejsou tak stálobarevné na světle jako originály a cena se pohybuje kolem 1/8 originálu a to už za to stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]