Nejste přihlášen/a.
ahoj, při každém spuštění počítače se zobrazí Konfigurace aktualizací systému Windows, nevypínejte počítač, asi tak po 5 minutách dojde k připojení, a toto se mi ukažuje při každím zapnutí počítače, nevíte někdo co s tím? Mám počítač ještě v záruce, je potřeba to nějak přeinstalovat nebo to mám jít reklamovat? můžete někdo poradit
Děkuji
Jestli tam je systém Windows Vista, tak tam to bylo časté, u Windows 7 to bylo částečně eliminováno.
Pokud je to v záruce, zkuste to reklamovat. Pokud reklamace uznána nebude, zkuste Obnovení systému na datum, kdy to ještě nedělalo. Také bych doporučil program Advanced SystemCare 4 a udělal bych s ním Hlubokou údržbu /deep care/. Hl. údržbu bych pouštěl pak jednou za měsíc. Rychlou údržbu dělajte tak jednou/dvakrát do týdne.
Pokud by ani obnovení systému nepomohlo, tak počítač dejte někomu, kdo tomu rozumí /hlavně ne gamblerům/ - třeba servis nebo někdo známý, který tomu opravdu aspoň trochu víc rozumí a udělat prostě čistou instalaci. Před tím zálohovat třeba na CD/DVD nebo USB disk fotky, hudbu filmy a další cenné dokumenty o které nechcete přijít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.