Nejste přihlášen/a.
Teď mi nejde nastartovat Skype. Předtím jsem si musel stáhnout jakési certifikáty. Kontrolka na kameře mi nesvítí, pouze při její kontrole se rozsvítí. Po kliknutí na videohovor mi pak hlásí, že program přestal pracovat. Pokud je má úvaha správná, mělo by se uskutečnit alespoň vyzvánění, i když volaný není online. V tomto případě to nejde, protože tlačítko videohovor není aktivní. Potřebuji od Vás radu, co s tím mám udělat. Dík za ni a zdravím.
Dík za radu. Také jsem si to myslel, ale nechtěl jsem do toho jít. Teď jsem si přečetl několik dotazů s obdobným problémem a řada příspěvků hovoří o špatném programu, který by autoři měli opravit. Jsou i potíže s odinstalováním, o nové instalaci ani nemluvě. Tak ještě asi nějakou dobu počkám, zda se jim podaří chyby odstranit. Takže dík za odpověď a hezké dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.