Nejste přihlášen/a.
zdravím prosím o radu? po spuštění PC kliknu na uživatele ,zadám heslo kliknu a naskočí prázdná plocha neobjeví se mi nic na ploše ,když zmačknu současně ALT,CTRL,DELETE tak naskočí tabulka kde je uzamknout pc přepnout uživatele atd. je tam i správce uloh ,přes tohle jediné se mohu dostat ke spuštění internetu ale na ploše nic nemám děkuji všem za radu.Ivoš.
0x
máš asi poškozený učet zmačkni klávesu win to je taková s obrazkem vlevo od mezerníku a zaroven klavesu L tam uvidíš všechny učty.
to jsem zkusil a naskočil jen jedinný učet zadal jsem heslo a spustil.ale a mám prázdnou plochu.
zmačkni klavesu win a R do přikazvovýho řádku napiš
%windir%system32estorestrui /v
a tom najdi datum kdy to pujde
To se píše jako PRVNÍ
doplněno 08.05.11 11:37:Je to tady
c:windowssystem32strui.exe
doplněno 08.05.11 11:46:ale pro jistotu
%windir%system32strui /v
po zadání mik to napsalo. není přidružen žádný program pro provedení požadované akce. nainstalujte program nebo v případě že je již nainstalován vytvořte přidružení na ovládacím panelu Výchozí programy.
když zmačneš win a R a napíšeš do okenka explorer co se objeví?
doplněno 08.05.11 12:58:Co jsi v poslední době použil za programy které by mohly něco nastavit?
Něco takovýho dělal silverlight musela se odinstalovat aktualizace
doplněno 08.05.11 13:15:Ctrl-Shift-Enter a potvrďte spuštění příkazového řádku jako správce
Do příkazového řádku zadejte net user administrator heslo a potvrďte klávesou Enter
Pak zadejte příkaz net user administrator /active:yes a opět Enter
Nyní se objeví učet administrator s heslem heslo
ale viš co? když zmačknu současně CTRL,ALT,DELETE tak mě to pustí na panel kde si najedu na správce uloh a tam si to spustím ale jak pak vypnu PC musim nento postup opakovat
vše jsem udělal podle tvé rady ale jen v rychlosti proběhlo něco co se nedá ani stihnout přečíst a pořád nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.