Nejste přihlášen/a.
zdravím prosím o radu? po spuštění PC kliknu na uživatele ,zadám heslo kliknu a naskočí prázdná plocha neobjeví se mi nic na ploše ,když zmačknu současně ALT,CTRL,DELETE tak naskočí tabulka kde je uzamknout pc přepnout uživatele atd. je tam i správce uloh ,přes tohle jediné se mohu dostat ke spuštění internetu ale na ploše nic nemám děkuji všem za radu.Ivoš.
máš asi poškozený učet zmačkni klávesu win to je taková s obrazkem vlevo od mezerníku a zaroven klavesu L tam uvidíš všechny učty.
to jsem zkusil a naskočil jen jedinný učet zadal jsem heslo a spustil.ale a mám prázdnou plochu.
zmačkni klavesu win a R do přikazvovýho řádku napiš
%windir%system32estorestrui /v
a tom najdi datum kdy to pujde
To se píše jako PRVNÍ
doplněno 08.05.11 11:37:Je to tady
c:windowssystem32strui.exe
doplněno 08.05.11 11:46:ale pro jistotu
%windir%system32strui /v
po zadání mik to napsalo. není přidružen žádný program pro provedení požadované akce. nainstalujte program nebo v případě že je již nainstalován vytvořte přidružení na ovládacím panelu Výchozí programy.
když zmačneš win a R a napíšeš do okenka explorer co se objeví?
doplněno 08.05.11 12:58:Co jsi v poslední době použil za programy které by mohly něco nastavit?
Něco takovýho dělal silverlight musela se odinstalovat aktualizace
doplněno 08.05.11 13:15:Ctrl-Shift-Enter a potvrďte spuštění příkazového řádku jako správce
Do příkazového řádku zadejte net user administrator heslo a potvrďte klávesou Enter
Pak zadejte příkaz net user administrator /active:yes a opět Enter
Nyní se objeví učet administrator s heslem heslo
ale viš co? když zmačknu současně CTRL,ALT,DELETE tak mě to pustí na panel kde si najedu na správce uloh a tam si to spustím ale jak pak vypnu PC musim nento postup opakovat
vše jsem udělal podle tvé rady ale jen v rychlosti proběhlo něco co se nedá ani stihnout přečíst a pořád nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.