Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to vir?

Od: chroustik® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem. Včera jsem prováděl kontrolu PC programem Spybot S&D a nalezl toto (viz.obrázek). Mam to ignorovat nebo nechat opravit? Díky

Je to vir?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Určitě to nechte opravit. Cokoliv Spybot najde, doporučuji opravit.

juldab*

Proboha ne vypadá to na uktualizaci. Napište sem ten klíč.

doplněno 08.05.11 09:15:

Změnil jsi nastavení v centru zabezpečení. Třeba si naistaloval svůj firewall a zakázal vnitřní win. Toto je hlášení centr zabezpečení.Podívej se na to v ovladacích panelech. SD si pamatuje jak to bulo předtíma snaži se to vratit do puvodního stavu. Též to ale může dělat backdoor kterej vypne firewall windowsů ( i když nazyvat to firewall?*smich*) Takže ovladací panely centrum zabespečení prohlídnout.

doplněno 08.05.11 09:19:

safer-networking.org/...

hodnocení

Díky , tak jsem to dal opravit ale nechal jsem zálohu kdyby začlo potom něco haprovat . Zatim je vše O.K.

Jinak windows firewall mam spuštěnej ale protože používám eset nod 32 antivirus tak myslim že ten má svuj firewall tak jestli nemam radeji ten windousáckej vypnout . Nebo mužu nainstalovat ještě nejakej lepší firewall když doporučíte.Jinak je to OS Windows XP . Na notesu mam W 7 profes. a myslim že nemá špatnej firewall, co?

bena*

Pozor! ESET NOD 32 nemá firewall! Má ho ESET SMart Security. Důrazně doporučuji instalaci nějakého firewallu, mohu Vám doporučit Sunbelt Kerio Personal Firewall /návod na nastavení zde(je tam i odkaz na stažení) > emag.cz/... Pokud by jste Keria nechtěl, mohu doporučit Outpost Free nebo ZoneAlarm.

WIndows 7 špatný firewall nemá, ale doporučil bych například Outpost Free nebo ZoneAlarm. Kerio na Windows 7 prý nejde.

Pokud jste zkušenější, můžete vyzkoušet Comodo Firewall /nikoliv Internet Security!/

Další doporučení: Pravidelně aktualizujte systém pomocí Windows Update nebo Microsoft Update /odkaz je v Nabídce start ve Všech programech/.

Nezapomeňte i na údržbu systému, doporučuji buď kombinaci CCleaner + Defragler, nebo Advanced SystemCare 4.

hodnocení

Aha, tak teda prubnu ten Sunbelt Kerio . Jinak aktualizace mam nastavený na automatickou každý pondělí v 19.00 to mam spuštené PC.CCleaner používám dlouho a je výbornej.Defragmentoval jsem jednou za 1/2 roku ale tim windousáckym tak ted to nechám srovnat tim defraglerem.

Chlapy , díky moc!

hodnocení

Tak jsem nainstaloval ten Kerio a po restartu se to ptalo jestli mam povolit Mcci+Mcci Browser (localhost 127.0.0.1)port 1051 .

To je zřejmě prohlížeč IE , že?

bena*

Nastavte pro odchozí a odchozí důvěryhodné POVOLIT a pro příchozí a příchozí důvěryhodné ZAKÁZAT a máte klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]