Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Včera jsem prováděl kontrolu PC programem Spybot S&D a nalezl toto (viz.obrázek). Mam to ignorovat nebo nechat opravit? Díky
Proboha ne vypadá to na uktualizaci. Napište sem ten klíč.
doplněno 08.05.11 09:15: Změnil jsi nastavení v centru zabezpečení. Třeba si naistaloval svůj firewall a zakázal vnitřní win. Toto je hlášení centr zabezpečení.Podívej se na to v ovladacích panelech. SD si pamatuje jak to bulo předtíma snaži se to vratit do puvodního stavu. Též to ale může dělat backdoor kterej vypne firewall windowsů ( i když nazyvat to firewall?) Takže ovladací panely centrum zabespečení prohlídnout.
Díky , tak jsem to dal opravit ale nechal jsem zálohu kdyby začlo potom něco haprovat . Zatim je vše O.K.
Jinak windows firewall mam spuštěnej ale protože používám eset nod 32 antivirus tak myslim že ten má svuj firewall tak jestli nemam radeji ten windousáckej vypnout . Nebo mužu nainstalovat ještě nejakej lepší firewall když doporučíte.Jinak je to OS Windows XP . Na notesu mam W 7 profes. a myslim že nemá špatnej firewall, co?
Pozor! ESET NOD 32 nemá firewall! Má ho ESET SMart Security. Důrazně doporučuji instalaci nějakého firewallu, mohu Vám doporučit Sunbelt Kerio Personal Firewall /návod na nastavení zde(je tam i odkaz na stažení) > emag.cz/... Pokud by jste Keria nechtěl, mohu doporučit Outpost Free nebo ZoneAlarm.
WIndows 7 špatný firewall nemá, ale doporučil bych například Outpost Free nebo ZoneAlarm. Kerio na Windows 7 prý nejde.
Pokud jste zkušenější, můžete vyzkoušet Comodo Firewall /nikoliv Internet Security!/
Další doporučení: Pravidelně aktualizujte systém pomocí Windows Update nebo Microsoft Update /odkaz je v Nabídce start ve Všech programech/.
Nezapomeňte i na údržbu systému, doporučuji buď kombinaci CCleaner + Defragler, nebo Advanced SystemCare 4.
Aha, tak teda prubnu ten Sunbelt Kerio . Jinak aktualizace mam nastavený na automatickou každý pondělí v 19.00 to mam spuštené PC.CCleaner používám dlouho a je výbornej.Defragmentoval jsem jednou za 1/2 roku ale tim windousáckym tak ted to nechám srovnat tim defraglerem.
Chlapy , díky moc!
Tak jsem nainstaloval ten Kerio a po restartu se to ptalo jestli mam povolit Mcci+Mcci Browser (localhost 127.0.0.1)port 1051 .
To je zřejmě prohlížeč IE , že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.