Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat přeškrtlé slovo?

Od: lolaa* odpovědí: 17 změna:

ahoj chtěla bych se zeptat jak udělat na stránce facebook do statusu přeškrtle slovo?díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x

Co zkusit toto?

blog.imthy.com/...

lolaa*
hodnocení

Oooooooo luxuuuuuuuussssssssss!Děkujuuuuuuuuuuuu!Funguje to dík moc konečně! *ua*

lolaaa
hodnocení

pomoc tak jsem pekne v haji neco jsem zmackla a blbne mi klavesnice misto pismen s carkama se mi pisou cisla asi jsem yamla na noteboku num lok a nevim jak ho vypnout kdyz dam fn a num nebo f11 a f12 nic to nedela :( a misto nekterych piskmen se mi psali znaky nebo cisla pomooooooc

ladaadal*

Nezmáčkla jsi NumLock, ale zkratku pro přepnutí na anglickou klávesnici. Je to buď CTRL+Shift nebo Alt+Shift. Stejným způsobem to dostaneš zpět.

lolaa*
hodnocení

děkujuuuuuuu

hiohio

Dej SHIFT+ ALT

pokus*

praivo*
hodnocení

0x

Nějak to určitě jde, protože kamarád má na Skype přezdívku "۩͇͇̿̿E͇̿x͇̿t͇̿r͇̿a͇̿۩ ۩͇̿V͇̿I͇̿P͇̿۩", i když Skype taky oficiálně formátování nepodporuje. Zkusím něco najít.

praivo*
hodnocení

0x

Asi jsem na to ̶p̶ř̶i̶š̶e̶l: Před každé písmeno slova dát řetězec "̶ ;" (bez uvozovek a mezery).

doplněno 11.02.13 15:23:

Sakra... "̶ ;"

doplněno 11.02.13 15:24:

No taaaak... & # 8 2 2 ; bez mezer mezi znaky.

doplněno 11.02.13 15:59:

Nezbývá než to vyzkoušet. Ale já ne, já účet na ksichtoknížce nemám.

majsterjoe*

No jo, ale poradte.cz formatovani textu funguje.

Kdez to facebook nikoliv. Teda aspon to nekdo tvrdi.

lolaaa
hodnocení

A jak ste udělal toto?musí to jít když to lidi mají ve statusu ;)

lolaa*
hodnocení

Tak jak tedy to první nebo todle & # 8 2 2 ; < ten text má být kde mezi dvojkama?To první jsem zkoušela a nepovedlo se a musí to jít když to na fb někdo ve statusu má vypadá to uplně stejně jako u poslední odpovědi a mužete skusit radit a ja budu testovat

praivo*

Ten text má být za ";".

lolaa*
hodnocení

jj mužete mi prosím cvičně skusit napsat celý jak to má vypadat už v tom mám trochu zmatek *nevi*

praivo*

Tak opravuji, před prvním znakem slova ten řetězec nemusí být. Takže "t̶e̶s̶t" vyjde po zadání výrazu na obrázku:

Jak udělat přeškrtlé slovo?
lolaa*
hodnocení

tak na fb to nefunguje když ale to proškrtlé slovo zkopíruji odsud to test a dám to na fb tak to funguje takže defakto ty texty mužu dělat v něčem jinam a pak je budu na faceboo jen vkladat a to test se proškrtlo hned nebo až po zveřejnění?asi pak že

lolaaa
hodnocení

To z toho skypu jsem skopírovala a normalně to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]