Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych se zeptat jak udělat na stránce facebook do statusu přeškrtle slovo?díky
pomoc tak jsem pekne v haji neco jsem zmackla a blbne mi klavesnice misto pismen s carkama se mi pisou cisla asi jsem yamla na noteboku num lok a nevim jak ho vypnout kdyz dam fn a num nebo f11 a f12 nic to nedela a misto nekterych piskmen se mi psali znaky nebo cisla pomooooooc
Nezmáčkla jsi NumLock, ale zkratku pro přepnutí na anglickou klávesnici. Je to buď CTRL+Shift nebo Alt+Shift. Stejným způsobem to dostaneš zpět.
Asi jsem na to ̶p̶ř̶i̶š̶e̶l: Před každé písmeno slova dát řetězec "̶ ;" (bez uvozovek a mezery).
doplněno 11.02.13 15:23:Sakra... "̶ ;"
doplněno 11.02.13 15:24:No taaaak... & # 8 2 2 ; bez mezer mezi znaky.
doplněno 11.02.13 15:59:Nezbývá než to vyzkoušet. Ale já ne, já účet na ksichtoknížce nemám.
No jo, ale poradte.cz formatovani textu funguje.
Kdez to facebook nikoliv. Teda aspon to nekdo tvrdi.
Tak jak tedy to první nebo todle & # 8 2 2 ; < ten text má být kde mezi dvojkama?To první jsem zkoušela a nepovedlo se a musí to jít když to na fb někdo ve statusu má vypadá to uplně stejně jako u poslední odpovědi a mužete skusit radit a ja budu testovat
Tak opravuji, před prvním znakem slova ten řetězec nemusí být. Takže "t̶e̶s̶t" vyjde po zadání výrazu na obrázku:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.