Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdratove pripojeni pres XP

Od: jeza* odpovědí: 3 změna:

cau mam problem nainstaloval jsem ovladace intelu na bezdrat ale pri zadavani klice na vstup k memu AP mi to pise ze sitove heslo musi byt 40 bitove podle konfigurace site .. ale jak to mam udelat kdyz tam mam zadano heslo na vice znaku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Záleží na typu zabezpečení. Jiné má WEP, jiné WPA-PSK, jiné WPA, jiné 802.1x, atd.

Já bych přešel do Ovládacího panelu Síťová připojení, tam bych kliknul pravým myšítkem na Bezdrátové připojení a dal Vlastnosti. Tam bych pak kliknul na druhou záložku a vytvořil bych tam profil, kde bych vše nastavil ručně. Mělo by to jít. Případně použijte program od výrobce.

juldab*
hodnocení

0x

40 bitové heslo požívá WEP což silně nedoporučuji

doplněno 07.05.11 18:31:

Pozor občas se nazývá 64bitové

pmat*
hodnocení

0x

Na AP nastavte zabezpečení WPA2 Personal, šifrování AES.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]