Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinacle studio

Od: adejt* odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám pinacle studio9 i 10,když nahrávám domácí video do pin.st.tak je zvuk ok.,ale potom,když když chci video přehrát a třeba sestřihat tak tam zvuk není nevím co stím prošel jsem nastavení,ale navím kde je chyba poradíte mi někdo dííík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No teda Aadejte, takovejhle kukuč jsi sem neměl ani dávavat ... takhle vypadaj nějaký basmači ... nebo tak někdo,*ee* ... no nic ve zlým.
. . .
ad 1) při nahrávání musíš mít v Pinn. puštěný (povolený a nastavenou hlasitost) záznam - vstup z kterého nahráváš. ... To že slyšíš zvuk při záznamu absolutně nic neznamená!*afro*

ad 2) pokud máš zaznamenaný zvuk správně, musí ti pak v Pinn. fungovat vždycky!*ua*

ad 3) pokud se snažíš nagrabovaný video přehrát jinde, než v Pinn, mysíš mít nainstalovaný kodek v systému (ale někdy ani to nepomůže) :P

ad 4) když video vyexportuješ, předpokládá se, že ten kodek pro export máš nainstalovaný i v sysému, takže ti asi bude fungovat :), ale když zvolíš nějaký"nestandartní"kodek, tak to nepřehraješ v jiném PC! Ale jaký je vhodný kodek, to ti neřeknu, tak daleko jsem se ještě nedostal ... snad by ti poradili jiní *nevi*

tesyk*
hodnocení

0x
A je to "ostrá verze"? Kupříkladu v Ulead 9 SE při grabování z DVD jsem se dočetl, že je podporováno pouze video a pro podporu audia, že musí být plná verze.

pišta
hodnocení

0x

Někdy se stává, že zvuk je zdánlivě nehraný ,ale při přehrávání nejde. V tom případě je nutné přesunou optický záznam zvukové stopy v projektu do koše a zkusit zvuk náhrát znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]