Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nebo ahoj,
potřeboval bych poradit ohledně toho, jak zprovoznit bezdrátový tisk u tiskárny HP Officejet Pro 8000 A809 Series.
Týden zpátky jsem měl nainstalovaný free avast a bezdrátové tisknutí šlo bez problému, ale teď sem pro posílení bezpečnosti počítačů zakoupil AVG Internet Security 2011 a tisknout nejde.
Moje diagnostika je taková, že je problém ve firewallu, zkoušel jsem přidávat výjimky, ale dělám něco blbě.
Mám Vistu a 7...zatím jsem jen zkoušel opravu na Vistě.
Díky
Ano. AVG Internet Security 2011 si vytváří vlastní firewallu k ke každému programu. Možné že vaší tiskárnu přiřadil k potencionálně nebezpečným. Stačí jít do AVG Internet Security 2011 - Firewall - Nástroje/nastavení firewallu - a tam v seznamu aplikací najít obecně produkty HP (nebo rovnou vaši tiskárnu - HP Officejet (nebo tak nějak by to tam mělo být) ) - a pak označit program(klik na něj) - pravé časti upravit - akce pro aplikaci - povolit pro všechny...
Pak by už by to mělo jít ...(nebude chyba ze strany AVG)
V tom seznamu jsem našel jenom myslim HP updater. Vyřešil jsem to tak, že pod tím Nástroje/nastavení firewallu je roleta s Povolit vše, Zakázat vše atd. Zadal jsem Povolit vše a jde to.
Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.