Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám Windovs Vista, když stáhnu Mozillu (4), tak se mi pak po instalici při spuštění zobrazí:
Chyba spojení
- Firefox nemůže navázat spojení se serverem www.google.cz.
-Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu
za chvíli.
-Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého
počítače.
-Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.
Co s tím? Díky.
Nepíšeš nic o tom, jestli ostatní stránky jdou, jestli funguje pošta, ICQ a pod. Jestli má Windows připojení.
A není pod položkou soubor zatrženo pracovat offline?
doplněno 07.05.11 12:57:A nebude třeba zrada tady?
Nějak jsi zapoměl napsat že jsi se předtím pokoušel nainstalovat anonimizer. Ten udělal to že změnil tvé připojení k internetu.
Ano, před chvílí mě to napadlo, existuje třeba nějaký program, co by odtranil vše stáhlé za posledních x dů? (2,3,5...?) Těch anomizérů jsem stáhl hodně... :/
P.S. Myslel jsem, že fungují na Internet explorer.
Sakra, fungují nějaké jiné síťové programy? Funguje MSIE? Nebo se jedná jen o problém Firefoxu?
Podívam se jak je to v firefoxu 4 (pouzivzam3.6) este jedna věc taje ale pouze ve Vistě je potřeba fix od microsoftu go.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.