Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hokej online - je zdarma?

Od: demmi* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

sleduji hokej Finsko - Německo na této stránce : fromsportcom.com/...

Chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli je to zadarmo, nebo jestli se za to platí. Nerada bych, aby mi přišel účet třeba na 7 tisíc. Mám z toho strach *plac*

doplněno 06.05.11 17:54:

Ptám se hlavně proto, že televize Sport1 je normálně placená a je mi divný, že na netu by byla zadarmo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Normálně zadarmo na netu jevíc sportovních stranek zadarmo. Co je placený např nějakej tenis tak ten se platí předem

demmi*
hodnocení

A jste si jistý? Víte to z osobní zkušenosti?

juldab*

Tuto stránku neznám ale jak jsem ji pustil tak se zpustila v pohodě bez přihlášení a tak není jak to platit. Nehledě že to vypadá podle reklami že je to stránka Betathome

lukasb*
hodnocení

0x

Normálně na stránký´ách ct je sport online, česky a zadramo!

ct24.cz/...

pertl

Tuto stránku používám už přes rok a žádná faktura mě ještě nedošla *tuc* je to financováno z reklam .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]