Dobry den Potreboval bych poradit s pocitacem. Mam uz starsi pocitac a posledni dobu se dost rozbiji.. Za 1. Pocitac se ja nevim co skoci do nejakeho rezimu kdy vypadne monitor disky a vse a nic nedela . Proste total cerna obrazovka a do minitoru nejde signal . Dokud se nerestartuje. 2) sam zamrzne i kdyz snim nic nedelam .. Zamrza i pred tim nez nacte win. A jeste pred casem mi zlobila teplota na proceru ale tam jsem dal novou pastu a bylo to v poho .
"2) sam zamrzne i kdyz snim nic nedelam .. Zamrza i pred tim nez nacte win. "- Přehřívání? Vyfoukej chladiče, případně vyměň teplovodivou pastu. doplněno 28.12.12 21:52:
Asi jsi tam té pasty dal málo nebo špatně připevnil chladič... Budeš to muset udělat znovu a pořádně.
1. Stáhni si CCleaner a pročisti počítač (chystám článek s vysvětlením jednotlivých položek ve volbách čištění, jestli nebudeš vědět co znamenají, nech výchozí nastavení - ale jestli to vědět budeš, doporučuji nakonfigurovat si to ručně). 2.Prohlédni počítač antivirem, nech udělat podrobný (úplný) sken, ne jen rychlý.
Tu teplovodivou pastu jsem menil nedavno a od te dovy zacal zamrzat.. Tak jestli je to timle .. Ja myslel ze kdyz jsem konecne odstranil problem s prehrivani procesoru tak ze vyskocila nova chyba .. A mohl by jsi nejak naznacit co stou pastou? Vse jsem udelal podle navodu .. A k tomu 1) bodu . Tak jsem zjistil ze potom co zcerna cely monitor tak staci zaklepat s bednou a komp se restartuje a jede normalne do te doby nez zase scerna monitor.. Predtim kdyz se to stalo a ja ho restartoval tak nic nenaskocilo dokud jsem ho nevypnul.
munycek
Pastu jsem pridal a vetrak upevnil spravne a po 45 minutach zase zcernala obrazovka ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.