Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překročený FUP limit - kolik se platí?

Od: radek1980* odpovědí: 7 změna:

*nevi*Dobrý den chtěl jsem se zeptat,jestli zaplatím stějně za internet,za měsíc,když mam překročenej fup limit.Internet mam mobilni od 02.Předem děkuji za odpověd.*nevi**nevi**nevi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

4x

to záleží na smlouvě, byly doby kdy za to chtěli peníze, teď je obvyklejší že sníží rychlost.

hodnocení

2x

Nevím jakou má O2 s Vámi smlouvu.

Zpravidla to je ale tak, že zaplatíte naprosto stejnou částku jakou by jste platil při nepřekročení FUP..., jen jste v daném období kdy FUP překročíte omezen rychlostí připojení k internetu, která klesne na hodnotu danou podmínkami poskytovatele připojení. S penězi to ale nemá co dělat.

radek1980*
hodnocení

Smlouvu mám uzavřenou na 2 roky

juldab*

Neptá se tě na jak dlouho máš smlouvu ale jakou tzn. mimo jiné jakej maš FUP. Klasika je že když ho překročíš klesne rychlost. U O2 to ale neberou moc vážně a tak třeba v IVM i když je FUP psanej tak ho měřej jenom u některch smluv

radek1980*

Fup mám 2Giga

juldab*

Tak ztahuj až přesáhneš 2 giga klesne to na rychlost cca 64K ale až za par dnů nebo vůbec. Nic víc platit nebudeš. Otevři si mobilmania forum

lukasb*
hodnocení

0x

Nyní většinou(pokud není ve smlově jinak uvedene) se standartně řeší snížení rychlosti ... a to dost markantní...
Také by jste měl být informovat o překročení FUPu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]