Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, používám tuto tiskárnu a tisk mě začíná vycházet nějak draho, tak uvažuju, že si ty catridge budu plnit sám. Ale potřebuju poradit, kde koupit dobré náplně za dobrou cenu a hlavně reset na ty čipy, protože se v tom vůbec nevyznám, tak bych prosil někoho, kdo vlastní tuto tiskárnu a plní si to sám, aby mi poradil. Dík
Na tiskarne jde nastavit, aby nehlidala hladinu inkoustu, takze jdou pak doplnovat (jen teda nekontroluje tu hladinu) :D
Jinak jde koupit zarizeni na reset chipu (nevim, jestli uz je i pro tyhle cartridge, ale normalne to stoji kolem 500kc a je to na neomezeny pouzivani) popr. se daji koupit neoriginalni nebo repasovane cartridge. Ty jsou tak od 100kc.
tak jestli to chapu dobře tak ten rest chipu je jen na hlidani te hladiny inkoustu jinak dik za radu
Než investovat do resetrů, plnících sad a jiných nesmyslů, je lepší koupit jiný model tiskárny. Ty kartridže do MP280 jdou stejně naplnit jen párkrát a pak musíte koupit nové.Chce to model co má všechny barvy zvlášť, nejenom že zásobníky mají až 3x větší obsah inkoustu, ale kompletní sada lze koupit za cenu, že ani plnění po domácku nevýjde levněji. Investice do nové tiskárny se vám velice rychle vrátí
Nejlevnější multifunkce s dělenými inkousty:
Rozdíly v provozních nákladech jsou tak diametrálně odlišné, že není nad čím bádat.
mužete mi prosim poradit kde vtom menu vypnu aby to nehlidalo tu hladinu inkoustu ja to nemužu nějak najit dik
Speciálně tyhle tiskárny bez hlidání hladiny nejsou moc použitelné, při prvním nečekaném vypotřebování inkoustu se většinou odvaří trysky a můžete kupovat novou kartridge a doplňování po domácku můžete zase v klidu odložit.
Jak jsem psal výše, pro ekonomický tisk a domácí doplňování jsou vhodnější jiné modely a opravdu se vyplatí investovat tímto směrem. Necucám si to z prstu, ale jsou to moje zkušenosti získané na inkoustových systémech obou tiskáren,
Už jsem radil výše. Sadu 5 samostatných inkoustů kupuji na Aukru za cenu kolem 200Kč, za tu cenu se už ani nevyplatí je po domácku plnit, jsou s čipem a vše funguje jak má - hlídání hladiny je v pohodě. O něco dražší model má i Wi-Fi, takže u nás doma si kdykoli kdokoliv může tisknout dle libosti, protože jsme s ní všichni spojeny přes router. A cenu tisku už neřešim, je opravdu směšná
Je lepší zakoupit tiskárnu s kartridgemi PGI -525BK, CLI-526M, CLI-526Y, CLI-526C, CLI-526BK, protože ty jsou k mání na Aukru za tu směšnou cenu, novější modely jsou osazeny jinými typy a to ještě chvilku potrvá, než se objeví. Alternativní inkoust pro domácí plnění by měl být shodný, protože už delší dobu se jedná o tiskárny s 1pikolitrovou technologií tisku a u inkoustu je rozhodující viskozita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.