Nejste přihlášen/a.
Pred tydnem jsem preinstaloval pocitac ( bez CD ) jen s tlacitkama ALT+F10,jak je psano od vyrobce.Kdyz chci hrat hru,kterou jsem pred tim hral kazdy den,pise mi to ted-OVLADAC GRAFICKE KARTY ( Standartni graficky adapter s rozlisenim VGA) je zastaraly 6,1,7600,16385...Stahl bych si ovladac na GK,ale nikde namohu najit presny nazev me karty!Kdyz si najedu na grafickou kartu,pise mi to - STANDARTNI GRAFICKY ADAPTER S ROZLISENIM VGA Typ pamete 2 Verze ovladace 6.1.7600.16385 Myslite,ze mi nekdo poradite?dekuji
Stahni si a nainstaluj diagnosticky nastroj ... napr. nejoblibenejsi EVEREST HOME EDITION na slunecnici ... ta ti na tvuj pocitac vykeca uplne vsechno. Pak ale stejne budes tapat, kde co jak stahnout, cili bych te rovnou odkazal na program Driver Genius, ktery ti proskenuje pocitac a rovnou ti rekne, ktere ovladace jsou zastarale a nabidne ti jejich stazeni ...
mimochodem: nemas na disku c: nekde adresar DRIVERS? .-) nebo slozku ACER a v ni slozku drivers? (predpokladam, ze recovery partition AL+F10 dela acer)
moc se omlouvam moc nerozumim pocitacum...Nemas nahodou skype?Potreboval bych vest... no a ten driver na C jsem nasel ,ale je tam toho v tom driveru moc-
no a jinak ten everest home...mam tam mi to ukazuje - GRAFICKY PROCESOR ( GPU )- NIC VIC
Skype nemam. V adresari drivers bude nejspis slozka VGA nebo GRAPHIC nebo VIDEO nebo tak neco ne? Pokud jsou to jen exe soubory, tak jsou to zatim nerozbalene instalace. Klidne je postupne spoustej, podle uvodni obrazovky poznas, co se chce instalovat (Audio, Video, Wifi, Bluetooth, atd... ) a vcas tu instalaci vzdy stornujes.
A Everest ti musi na tu kartu rict daleko vice. Lepe hledej. Nemam ji ted pred sebou, takze jen z hlavy... nekde tam musi byt polozka graficka karta, tak to rozklikni, budes tam mit hafo informaci. Nebo nahore na liste je tusim WIZARD na protokol ... to spust, ono to provede cca 26testu a na konci ti hodi ohromny dlouhy log o celem tvem PC... tam uz o grafice naleznes veci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.