Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám v excelu výpis
Home > Cell Phones > Fashion Accessories > Cartoon Characters Kitty Figure Collection 12pcs/pack |
Home > Cell Phones > Fashion Accessories > Plush ToFu Cell Phone Stand Holder (Random Shipment of Colors) |
dá se nějak udělat, aby se mi to rozdělilo do více buněk?, potřebuji to
Home | Cell Phones | Fashion Accessories | Cartoon Characters Kitty Figure Collection 12pcs/pack |
Home | Cell Phones | Fashion Accessories | Plush ToFu Cell Phone Stand Holder (Random Shipment of Colors) |
aby se text za > vložil do další buňky.
Děkuji za rady
V menu Data - Text do sloupců. Je tam docela dobrý průvodce, kde si naklikáš jak to přesně chceš. Jako oddělovač si nastavíš > a máš to.
a jinak to nejde? musim sloučit 2 sloupce, a pak je nahrát přes jeden prorgam do databáze, a nevim jestli mi to takhle vezme, když tam budou vzorce místo textu...
A v čem konkrétně by měl být problém? Ta funkce, co radí alf je dobrá. Pokud by vadilo, že tam použiješ nějaký vzorec jako třeba A3*B2 a chceš tam mít jen výsledek, tak není nic lehčího než zkopírovat sloupec, kde jsou vzorce, někam kliknout pravým tlačítkem myši, vybrat Vložit jinak a zaškrtnout Hodnoty.
Díky, už se to povedlo
A dá se nějak udělat aby se mi smazala poslední bunka? Rozdělilo se mi to správně na 3-7buněk, ale úplně poslední bunku potřebuju smazat (když sou 3bunky tak tu třetí, když 4 tak čtvrtou...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.