Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit revize z dokumentu ve Wordu?

Od: mmu* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

nevíte prosím někdo jak odtranit natrvalo revize (značky, úpravy) z dokumentu ve wordu, v mém PC si je vždy dokážu vypnout,ale pokud si dokument otevřou kolegové, tak je mají se všema značkama.

Děkuji.

MM

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Ja bych to preulozil jako novy dokument

mmu*
hodnocení

To jsem už zkoušel, ale vždy revize zůstává. *ee*

raduz*
hodnocení

0x

Tak jste mne donutil si to odzkouset:

Dokument s revizi - Ctrl-A - Ctrl-C - Ctrl-N - Ctrl-V - v moznostech vlozeni vyberu Zachovat pouze text

Holala - revize je pryc

mmu*
hodnocení

Hm, zkouším dle Vašeho postupu a nemohu najít " Zachovat pouze text". Mám Word 2003.

raduz*
hodnocení

0x

aha - tam se to tusim delalo trochu jinak - myslim neco jako vlozit jinak - pouze text - jdu jen po pameti - mam tu jen 2010:(

mmu*
hodnocení

Hm, ale kdyz dam vlozit jako nefomatovany text , tak ale prijdu o tabulky v dokumentu ...

raduz*
hodnocení

0x

Tak bohuzel dale neporadim - v novych officech to jde odstranit i pomoci revize - ve starych nemam jak odzkouset.

mmu*
hodnocení

No pravě ze jsme to zkoušeli odstranit pomocí revize ve Wordu 2007. Na pc, kde se vypnutí revizí provádělo, tak při dalším otevření se již nic nezobrazuje. Ale když takto upravený dokument otevřu na jiném pc, tak je vše opět při starém - leda vypnout přes revize. Myslel jsem jako zbavit se těch poznámek a historie napořád.

raduz*
hodnocení

0x

office.microsoft.com/...

tady mate navod, jak to udelat ve word 2007

juldab*
mmu*
hodnocení

Tak děkuji za odkaz na návod- vyzkouším a dám vědět. *palec*

hodnocení

0x
možná jsem špatně pochopil požadavek, ale jako nejjednodušší se mi jeví označit celý dokument a dát přijmout změny. jestli si dobře pamatuji, tak ve starém office je to někde v úpravách, v novém na záložce revize. ale tahle operace všechny změny odstraní nebo přijme. pokud chcete soubor i zachovat, napřed ho uložte pod jiným jménem.

faust
hodnocení

0x

support.office.com/...

Přijmout všechny změny a Komentáře - odstranit. Na odkaze pěkně popsáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]