Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s audiem po reinstalu PC

Od: totou* odpovědí: 3 změna:

nedávno se mi do PC dostal nějaký zabijácký vir, totálně mi ho zlikvidoval...jediná možnost...reinstall...

po reinstalu vše ok, jenom mi to v ovládacích panelech / zvuky a zvuková zařízení vůbec nezobrazuje hardware jako repro nebo mikrofon, které samozřejmě nefungují...

někdo ví jak to rozjet? předem díky, Totou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

V první řadě se podívej do správce zařízení na Řadiče zvuku, videa a her jestli máš vůbec nainstalovanou zvukovku.

totou*
hodnocení

v tomhle se moc nevyznam...kdyz rozkliknu "Řadiče zvuku, videa a her" tak tam je : standartní game port, starší zvukové ovladače, videokodeky, zařízení pro digitalizaci videa v režimu legacy, zařízení pro ovládání médií, zvukové kodeky...

ale když otevřu zvuky a zvuková zařizení, tak to nahoře píše "Zvukové zařízení neexistuje."

vůbec nechápu co to má být...

bena*

Tak nemáte nainstalovány ovladače zvukové karty. Vložte do počítače instalační CD s ovladači, nebo ty ovládače stáhněte a nainstalujte z internetu. Bývají na oficiálních stránkách výrobce uloženy. Pokud je zvukovka integrovaná na základní deskce, najděte si značku a typ základní desky, navštivte oficiální stránky výrobce, najděte, stáhněte a nainstalujte.

Pak by to mělo jít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]