Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instagram - jak stáhnout do mobilu?

Od: marcyk* odpovědí: 8 změna:

Ahojda ..
Již dnes jsem zjístila, že mohu používat aplikaci Instagram na svém mobilu "Sony Ericsson Xperia Mini Pro." Problém je v tom, že nikde mi aplikace nejde stáhnout... Popravdě Instagram potřebuji, jenže ho nemohu nikde stáhnout.. Nevíte, kde se dá instagram bezplatně stáhnout? Na iTunes to nejde a na Google Play též ne... Nevíte někdo o něčem jiném ...?
Děkuji předem..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkak*
hodnocení

2x

Asi někde děláte chybu, ale dobře jde to i jinak. Jde stáhnout odtud: freeware4android.net/...

Stáhne se vám soubor s koncovkou .apk, ten nahrajete do svého mobilu ten soubor spustíte. Instagram se vám nainstaluje a stáhne aktualizace.

marcyk*
hodnocení

Moc ti děkuju... Jen se chci ještě zeptat, mohu to normálně stáhnout na pam. kartu? Protože já mám jenom čtečku na pam. kartu... Zkusila jsem to nahrát na pam. kartu, ale nemohu to nikde najít... nevíš náhodou jak na to?

jirkak*

Jo můžete to stáhnout na co chcete. Nevím jak je to u Sony telefonů, ale mělo to být všude stejný. Prostě ten soubor vložíte do nějaké složky na pamětovce a potom to najdete v té složce i v telefonu. Nic těžkého. Já to mám v Moje soubory na pamětovce. Možná to chce se naučit ten telefon líp ovládat.

marcyk*
hodnocení

Rouhodně ti děkuju za radu.. Zítra se na to juknu.. dnes už je pozdě... fakt moc děkuju ..

zuzee*
hodnocení

0x

Mělo by to jíti na Google play play.google.com/...

marcyk*
hodnocení

Tam mi to právě nejde ...

jirkak*
hodnocení

0x

Teď jsem se díval a na Google Play to jde stáhnout zdarma :)

marcyk*
hodnocení

mě to tam ale nefunguje .. (píšu to už po 3tí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]