Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bvych poradit nějaký program na ořezání videa, na rozlišení (640 x 272) tedy 2,35:1. Moc díky jestli byste mi poradili nějaký kvalitní.
Tohle by měly umět lepší konvertory, například Format Factory, který například stáhnete zde→ stahuj.centrum.cz/...
Pozor při instalaci na nabídky různých toolbarů, změn domovské stránky a výchozího vyhledávání a dalšími únosy prohlížečů.
Záleží na tom jakej máte vstup. Ořez ( croping) popř změna velikosti(resizing) je ákladní finkcí snad všech editorů. Taky je důležité co chcete za vystup. Já osobně jsem pro 264(AVC). Ale je to na vás.
Format Factory to umí - viz obrázek
Vpravo zaškrtnout "Oříznout"
To červené orámování potom můžete libovolně posouvat, zvětšovat, zmenšovat a vytvořit si tak výřez dle své libovůle.
Zkuste třeba avidemux a formatfactory to samozřejmě taky umí
doplněno 04.05.11 14:41:V2.10 2009.8.18
1 Added "All to Custom"
2 Added "Watermark", support png,bmp,jpg
3 Added "Mux"
4 Added "Video Crop"
5 Fixed AV sync of some wmv files.
6 Fixed problem of ffdshow filter installation
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.