Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nedávno jsem si stáhla tenhle program a to hlavně z důvodu abych nacpala nějaký to video do mobilu (nokia 5800 express music). Pokud konvertuju video bez kapitol (není rozdělené na kapitoly), tak se film normálně překonvertuje a hraje v mobilu. Většina filmů na DVD je ale rozděleno na kapitoly a v tom je ten problém. Pokud dám totiž video sloučení, tak se mi film překonvertuje se zkresleným zvukem, je to jako huhlání z dálky a zpomalené, obraz je ok. Nevím, co tam mám neustále nastavené špatně. Poradí prosím někdo?
Využívám verzi 2.60. Na počátku jsem klikla na záložku videa a dala složku vše do mobilního zařízení, tam jsem si klikla přímo na Nokia 58xx. Pak jsem dala přidat soubor z dvd mechaniky, tam je film vždy rozdělen na složku audio a video, ale ve složce audio nic není a přidají se jen jednlivé stopy videa, pak zahájím konvertací. Video se mi zkonvertuje správně a se správným zvukem ale mám rozdělené kapitoly a ne jednotný film. Hledala jsem na netu a tam psali o záložce pokročilé, že tam dám video sloučení. TAkže kliknu na pokročilé, dám video sloučení, přidám opět film z dvd mechaniky a dám ok. Na hlavní stránce mám pak místo jednotlivých kapitol napsáno Files (a počet kapitol) a dám konvertovat. Obraz je ok, ale zvuk jak jsem popisovala v předešlém dotazu. veškerý nastavení je výchozí a mělo to fajčit, ale nic
Vložila bych sem printscreen, ale nevím, jak
tak už jsem doma
Jelikož se DVD skládá opravdu z několika kapitol, tak FormatFactory vam je jen jednotlive prevede, ale nespoji. Tento postup aplikujte jen pokud budete prevadet jednotliva videa. Pokud chcete prevadet vice videi, ktere dohromady tvori jeden film, je nutne je predem bud spojit (zalozka pokrocile) a pak konvertovat ... cili zbytecne slozite, NEBO pouzijete rovnou zalozku "ROM zařízení" kde zvolíte DVD do video souboru, dohledáte si film bud z mechaniky nebo z disku ... oznacite si co se ma prevest A TED TO NEJDULEZITEJSI! Vpravo je tlacitko PARAMETRY VYSTUPU ... tam si nastavte presne to same, co je nastaveno u parametru pri prevodu do mobilniho zarizeni ... viz obrazek (to je presne pro vas mobil)
Díky moc za info, zkoumala jsem váš obrázek plus nápovědu a mezitím jsem na to taky přišla Teď to mám ověřené, že je to správně, takže ještě jednou díky. Snad nepůsobím jako úplná husa
Teď nerozumím jak to myslíte, stáhnout film do mobilu v kvalitě odpovídající danému typu mobilu. Jak se to provede?
existují servery (nebudu delat warez reklamu) kde uzivatele nahravaji ke stazeni uz prave takto predelane filmy, cili misto toho abyste musela prevadet DVD, ktere ma 4,7 GB , tak si stahnete z internetu rovnou onen film, ktery ma par stovek mega, ktery vam pujde stahnout rychleji, prevest rychleji a nebudete mit s tim tolik prace jako s prevodem DVD.
Díky, konečně jsem také tento problém vyřešil.
Ale mám jiný: film nejde v češtině. Mám uložené DVD na disku a z toho jsem chtěl konvertovat pro mojí Nokii 5800. Zvolím tedy DVD do video souborua nechám načíst to DVD ve složce. Jedná se o Discrit 9. V pohodě to načte, ale dva (video) soubory. Jedno je úvodní obrazovka, kde se volí vlajka - příslušný dabing. Konvertuje se to do jedné výsledné složky, ale jsou tam tyto dvě videa. Samozřejmě, když spustím to video s volbou dabingu, nic se nestane. Když zvolím to druhé tedy samotný film, v pohodě jde přehrát, ale pouze v angličtině, nikde nelze zvolit českou zvukovou stopu. v Tom FormatFactory , v paramatrech výstupu šel navolit Audio Stream pouze Výchozí...
Vím, mohl bych např. si tento film převést anebo rovnou stáhnout v AVI s č. dabingem a pak ho takto převést do telefonu, ale mám i jiné DVD, které se nikde nevyskytují a rád bych je převedl do tohoto mobilu, ovšem aby byla možnost zvolit český dabing.
Jak to prosím udělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.