Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ovladačem bluetooth

Od: lukeos* odpovědí: 1 změna:

Mám problém s ovladačem na bluetooth.Když si najedu na správce zařízení tak je tam nahoře v otazníku "další zařízení" a pod tím Bluetooth Peripheral Device.když dám vlastnosti tak je tam že ovladač není znám.Když dám aktualizovat ovladač nebo vyhledat online a naistalovat tak se nakonec nenainstaluje nebo to po mě chce CD, které bohužel nemám.Uz jsem zkoušel vyhledat ovladač z disku s ovladači co jsem k počítači dostal pro obnovu.I program pro vyhledání potřebných ovladačů a to taky nezabralo.můžete poradit?..děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hepcziiik*
hodnocení

0x

K jakému HW se má ovladač vztahovat? Pak bych hledal na stránkách výrobce dané periferie. Případně bych zkusil ovladač odebrat, po restartu se někdy povede, že se to "srovná", protože ovladač se načte znovu a správně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]