Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořád si nevím rady jak se mám dobře naučit programovat v Javě, ve škole stojí náš učitel za prd a nedá se od něj nic naučit . Chtěl bych se rád naučit Javu ale už nevím jak na to, zkoušel jsem pár knih a nenašel jsem žádnou co mi vyhovuje a v Angličtině bych se s ní moc nepopral. Někdě píšou že je nejlepší zkoušet nějaké projekty ale na to nemám nápady. Jak jste se naučili programovat vy?
Předem díky za odpovědi!
Přesně tak zkoušet zkoušet zkoušet. Bez angličtiny se neopbejdeš. A stím učitelem né všichni co uměj programovat uměj taky učit. Já měl na všech školách co jsem byl štěstí na dobrý učitele. Musíš si uvědomit že to děláš pro sebe a né proto abys udělal zkoušku.
S těmi učiteli to názorně a ukázkově vidíme v našem sportu: Stále si plno lidí myslí, že dobrý např. hokejista nebo fotbalista bude současně i kvalitní trenér...
Nikdo z učených z nebe nespadl(blbce jako by shazovali D ) a nedá se jinak, než dokola zkoušet věci jednoduché a postupně přecházet na složitější. jako v čemkoliv jiném. Co se nápadů týče, už to bude asi složitější, protože pokud člověk nepříjde s něčím novým, co nikoho předtím nenapadlo, moc velkou díru do světa asi neudělá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.