Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

COD4 vs Geforce FX5500

Od: zajixxx* odpovědí: 6 změna:

čau, chtěl bych se poptat existuje li možnost rozjet Cod4 na grafické kartě GeForceFx5500, hraj ji nedokáže zkousnout ( nevejde se ani do min, hv požadavků :), můžete mi objasnit proč? :) se nevejde ..do min..? zkoušel jsem prográmek 3d analyze, ( boužel hodito to chybku s directami který mám aktuální)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

nevím proč zde nešel nahrát obrázek ve formátu bmp... zkusím jpeg..

COD4 vs Geforce FX5500
negalinnez*

ani mas ty shadery na to trreba atd... ale nestiha ti to Rychlost ty graficky karty.. priklad grafika ma treba 200mhz a hra potrebuje treba 400mhz... Me se taky sekaly hry tak sem pretaktoval CPU a Grafickou kartu a jde to ... Grafiku sem pretaktoval pres program RivaTuner ... ale pozor jestly budes taktoval tak je tam Riziko zniceni ci poskozeni... takze pomalu ... protoze jinak muzes jit koupit novou grafarnu :D jak mile ti bude blbnout Grafika tak proste tlacitko restart na Krabici.. me se tak stalo... zacily mi behat kosticky po monitoru ale grafice se nic nestalo pac uz asi rok dal bezi. jedna se o Ge force 8500GT s pasivnim chlazeni grafiku sem pretaktoval o 53%

naihonn*
hodnocení

0x

No, zdá se, že je možnost, že půjde rozjet. Ale hrát, tak o tom pochybuju. To i já mám lepší grafickou kartu a nepokoušel bych se o to. Každopádně tady je jen ta grafická karta, která zázrakem podporuje to úplné miminmum, co hra vyžaduje, ale nevíme nic, o zbytku počítače, to možná nesplňuje už ani to minimum. :)

negalinnez*

taky souhlasim... zkus sem dat Parametry celyho pocitace ...

negalinnez*

jj a zapomel sem ... ta grafarna uz asi nema podporu na tu hry myslim...

zajixxx*
hodnocení

Zbytek pc splňuje minimum, poptřebuji zjistit jak oblafnout hru :) aby zkousla moji GK, ( vím že to bude nehratelné ale ci to zkusit ..realizovat)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]