Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Driver - ovladac audio na Dell inspiron 1420

Od: marabu* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nemuzu sehnat na dell inspiron 1420 ovladace audio. Zvuk z repraku nejde, jde jen pres jack... Cekal jsem, cekal.. ale porad se na ofiko strankach neobjevil a jinde jsem taky nenasel.. mate nekdo napad? diky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

4x

A tohle by pomohlo?

drivers.softpedia.com/...

doplněno 02.05.11 22:37:

support.euro.dell.com/...

marabu*
hodnocení

nepomohlo:( hazi mi to okno viz nize.

a co se support.dell tyce, tam sem hledal a porad cekam jestli se objevi win7 a nic...

Driver - ovladac audio na Dell inspiron 1420
marabu*
hodnocení

hej asi zazrak..:D

stahoval jsem jeste nejaky dalsi drivery a porad nic...

pak mi trochu blbnul zvuk z jacku.. pri zeslaveni hral jeden kanal a pri zesileni druhej.. (nebo alespon silneji nez ten prvni).

Tak jsem jack dal do druhy zdirky a najednou to neslo vubec... chyba, symbol repracku preskrtlej a neslo to zesilit opravit nic.. tak jsem znova zkousel to z Tveho prvniho odkazu... pres jack to zase slo... z repro ne... PRes noc jsem zapo nastavit ntb na vypnuti.. rano koukam ze Audio uspesne nainstalovano, rastartovat?

Taxem to udelal... a hraje to:-D Upe zvlastni zvuk.. po asi roce co sem musel mit repracky... :-D

Takze dekuju a davam boda!

Filop

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]