Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemuzu sehnat na dell inspiron 1420 ovladace audio. Zvuk z repraku nejde, jde jen pres jack... Cekal jsem, cekal.. ale porad se na ofiko strankach neobjevil a jinde jsem taky nenasel.. mate nekdo napad? diky
nepomohlo hazi mi to okno viz nize.
a co se support.dell tyce, tam sem hledal a porad cekam jestli se objevi win7 a nic...
hej asi zazrak..:D
stahoval jsem jeste nejaky dalsi drivery a porad nic...
pak mi trochu blbnul zvuk z jacku.. pri zeslaveni hral jeden kanal a pri zesileni druhej.. (nebo alespon silneji nez ten prvni).
Tak jsem jack dal do druhy zdirky a najednou to neslo vubec... chyba, symbol repracku preskrtlej a neslo to zesilit opravit nic.. tak jsem znova zkousel to z Tveho prvniho odkazu... pres jack to zase slo... z repro ne... PRes noc jsem zapo nastavit ntb na vypnuti.. rano koukam ze Audio uspesne nainstalovano, rastartovat?
Taxem to udelal... a hraje to Upe zvlastni zvuk.. po asi roce co sem musel mit repracky...
Takze dekuju a davam boda!
Filop
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.