Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČASOVÁ FUNKCE V EXELU

Od: utur* odpovědí: 3 změna:

Prosím vás je možné v Exel tabulce vložit pro bunku případně celý sloupec takovou funkci která by v závislosti na času a datumu automaticky hlídala zda byla bunka vyplněna textem? Upřesním: když do půlnoci dne který je pro exelový dokument zadán například zítřejší datum nebude daná bunka vyplněna textem se tato bunka automaticky například zabarví červeně aby upozornovala na to že nebyl vložen text a toto zabarvení zustane aktivní dokud nebude text vložen.. Předem děkuji za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

Zkus použít funkci now spreadsheets.about.com/... ale já bych to řešil makrem

utur*
hodnocení

ok rád si nechám poradit ale vůbec nevím co je to makro,jsem ne příliš znalí práce na pc, potřeboval bych prostě umístit na net formulář přístupný lektorům naší jazykové školy tzv lesson plan do kterého by oni mohli po skončení výuky každý den zapsat informaci na jakou úroven s výukou ten den postoupili aby kvůli tomu nemuseli do kanceláře školy kde jso tyto lesson plany v papírové formě. Ale vím že na to často zapomenou i ted kdy to tak dělat musí.Proto bych potřeboval aby je to v případě zapomenutí další den upozornilo na to že zápis neprovedli. Lektoři totiž v kurzech rotují je to součástí metody výuky a tedy následující lektor je na tom zápisu závislí aby mohl vyučovat dale. Jestli jsi schopný mi to vysvětlit byl bych ti moc vděčný.

juldab*

Co udělat nějakej formulář kde by se tlačitkem zapisovalo do určitých buněk a kontrolovat čas od podledního stisknutí tlačítka. Nebo nějak jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]