Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji vytisknout mapu města,tak aby ulice byly čitelné a mapa byla celého města. Město jsem si našla přes google mapy,když však zaostřím tak,aby byly ulice čitelné tak se pochopitelně zase zmenší plocha města a tiskne se ta zaostřená část...
Lze vytisnout mapu celou,alespoň co se na A4 vleze nebo budu muset tisknout po částech a slepovat?pokud se tedy vždy přesně trefím,kde jsem skončila
Dá se vybrat plocha, kterou chci tisknout a v předvolbách tisku se nastavá velikost třeba 400%. Tiskárny mají v nastavení možnost vytisknout celou plochu na několik A4, myslím, že je to tisk plakátu nebo něco takového. Na každé A4 je pak vyznačeno, jak je k sobě slepit.
doplněno 02.05.11 12:41:Nebo další možnost
doplněno 02.05.11 13:19:.
Velkou mapu a v přiblížení jaký chceš si velmi pohodlně uděláš třeba v programu MapGrabber. Stáhni si ho, spust, nastav jak velký přiblížení chceš, nastav levý dolní roh a pravý horní roh mapy, zaškrtni Vytvořit velkou bitmapu a počkej až se ti mapa sama udělá. Pak ji jen vytiskni jako plakát a je vystaráno.
Odkaz (vpravo nahore), Přidejte na webové stránky vložením HTML. Width a Height si upravim
vysku a sirku mapy v nove html strance.
jo, jeste jedna vec: v kodu jsem prepsal z=30 (zrejme jde o zoom=zvetseni).
doplněno 06.05.11 07:21: vysledek:
spynfo.blogspot.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.