Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce tisknout

Od: valka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Mám tiskárnu Brother DCP-195C,která přestala tisknout.Stále bliká vykřičník a hlásí kontrolu a běžnou údržbu.Vše jsem dle návodu provedla,ale tiskárna stejně netiskne a hláška běží stále.Může mi někdo poradit co s tím?Děkuji a přeji hezký den.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Co znamená "vše jsem provedla"? Zkontrolovat ovladače, vyzkoušet komunikaci, vytisknout zkušební stranu. Ale v první řadě zkontrolovat, jestli v tiskárně není uvízlý papír, jestli jsou zásobníky na svém místě a jestli nejsou prázdné.

valka*
hodnocení

Díky za opověď.To vše jsem udělala,ale žádný pokrok.

ladinpraha*

To znamená, že zkušební stranu to přes PC vytiskne?

valka*
hodnocení

Ani to ne.Jen stále bliká vykřičník.Vše jsem již prohlédla.

ladinpraha*

Kontrolu hlásí PC nebo tiskárna?

valka*
01.05.11 22:57
hodnocení

Tiskárna

ladinpraha*

Tak spravuj tiskárnu přes správce tiskárny v PC. Takhle ani nevíš, jestli máš správné připojení PC>tiskárna.

valka*
hodnocení

Zatím vždy iskla dobře.Teď když chci tisknout zachrčí,papír tam zůstane viset a ukáže se ta hláška.

vladislav*

Znamená to, že se zasekává papír a potom se objeví ten vykřičník? Pokud je to tak, jde o běžný papír, nebo fotopapír? Pokud by se jednalo o fotopapír, zkuste nižší gramáž. Tyto tiskárny mají tento problém s fotopapíry s gramáží nad 200.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]