Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám tiskárnu Brother DCP-195C,která přestala tisknout.Stále bliká vykřičník a hlásí kontrolu a běžnou údržbu.Vše jsem dle návodu provedla,ale tiskárna stejně netiskne a hláška běží stále.Může mi někdo poradit co s tím?Děkuji a přeji hezký den.
Co znamená "vše jsem provedla"? Zkontrolovat ovladače, vyzkoušet komunikaci, vytisknout zkušební stranu. Ale v první řadě zkontrolovat, jestli v tiskárně není uvízlý papír, jestli jsou zásobníky na svém místě a jestli nejsou prázdné.
Tak spravuj tiskárnu přes správce tiskárny v PC. Takhle ani nevíš, jestli máš správné připojení PC>tiskárna.
Zatím vždy iskla dobře.Teď když chci tisknout zachrčí,papír tam zůstane viset a ukáže se ta hláška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.