Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reinstalace windowsu

Od: anieliiik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,poradí mi někdo prosím?

Mám Windovs7 64bit.Nainstalovala jsem si firefox , chrome, po reinstalaci windowsu. když se snažím stáhnout jakýkoliv soubor z internetu, tak se mi okamžite po stažení smaže.Jedná se o jakýkoliv soubor, nejen instalační.Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Jak máš velký disk,máš dost místa?Po stažení se samo nemůže nic smazat.Přeinstaluj win,asi je to špatně.

anieliiik*
hodnocení

Místa je dost. akorát jsem v registru měnila nastavení programů, možná tím se to rozhodilo. stahování z exploreru normálně funguje

ProgramFilesDir D:Programy
ProgramFilesDir (x86) D:Programy
ProgramFilesPath D:Programy
ProgramW6432Dir D:Programy
A poprvé, jak se mi nainstalovaly prohlížeče (při instalaci se mi nabídla složka D:Programy) tak se mi vložil na plochu zástupce, ale z něj nešlo prohlížeč spustit
bena*

Vy jste šahala do registrů? Takže já bych odinstaloval jak Firefox, tak i Chrome, stáhl a nainstaloval program CCleaner /s ním vyčistit Registr, i Disk/. Pokud nemáte stažen a nainstalován Internet Explorer 9, tak ho nainstalujte.

anieliiik*
hodnocení

ccleaner ale nestáhnu,smaže se mi taky

bena*

Níže jste psala, že stahovat přes Internet Explorer můžeme, ne?

Běžný uživatel by neměl do registru sahat vůbec.

bena*
hodnocení

0x

Reinstalace - dělala jste čisotu instalaci, nebo jste Windows jen přeinstalovala /bez formátování disku/?

Neběží Vám náhodou internetový prohlížeč v sandboxu /virtualizovaně/, například přes avast!?

Kam soubor stahujete? Dělá to i Internet Explorer?

anieliiik*
hodnocení

Instalace s formátováním disku, dělá to i když je avast štít vyplý. V Iexploreru to jde bez problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]