Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradí mi někdo prosím?
Mám Windovs7 64bit.Nainstalovala jsem si firefox , chrome, po reinstalaci windowsu. když se snažím stáhnout jakýkoliv soubor z internetu, tak se mi okamžite po stažení smaže.Jedná se o jakýkoliv soubor, nejen instalační.Díky
Jak máš velký disk,máš dost místa?Po stažení se samo nemůže nic smazat.Přeinstaluj win,asi je to špatně.
Místa je dost. akorát jsem v registru měnila nastavení programů, možná tím se to rozhodilo. stahování z exploreru normálně funguje
ProgramFilesDir D:ProgramyVy jste šahala do registrů? Takže já bych odinstaloval jak Firefox, tak i Chrome, stáhl a nainstaloval program CCleaner /s ním vyčistit Registr, i Disk/. Pokud nemáte stažen a nainstalován Internet Explorer 9, tak ho nainstalujte.
Reinstalace - dělala jste čisotu instalaci, nebo jste Windows jen přeinstalovala /bez formátování disku/?
Neběží Vám náhodou internetový prohlížeč v sandboxu /virtualizovaně/, například přes avast!?
Kam soubor stahujete? Dělá to i Internet Explorer?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.